<strong>KJÆRESTEPAR:</strong> Chloë Grace Moretz har fått mye oppmerksomhet for å være kjæresten til Brooklyn Beckham. 19-åringen er imidlertid lei av at alt annet enn skuespillet er viktig i Hollywood. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEPAR: Chloë Grace Moretz har fått mye oppmerksomhet for å være kjæresten til Brooklyn Beckham. 19-åringen er imidlertid lei av at alt annet enn skuespillet er viktig i Hollywood. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ville at jeg skulle ta ut noen ribbein for å lykkes

Skuespillerinnen Chloë Grace Moretz (19) er lei av at folk mener noe om utseendet hennes. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Chloë Grace Moretz er nok aller best kjent for sine roller i filmer som «Kick-Ass» og «Bad Neighbours 2», men har også fått en solid dose oppmerksomhet for sitt forhold til Brooklyn Beckham (17), David og Victoria Beckhams eldste sønn.

I et intervju med Glamour forteller 19-åringen at det ikke har vært bare enkelt å komme dit hun er i dag, da mange har lagt seg opp i utseendet hennes.

Skuespillet viktigst

I intervjuet forteller Moretz om alle forslagene folk har kommet med når det gjelder utseendet hennes.

- Mange har fortalt meg at jeg må gjøre noe med tennene mine, siden jeg har en liten glipe mellom fortennene mine, sier skuespillerinnen til Glamour.

- Jeg har også fått høre at jeg skulle ha tatt ut noen ribbein for å få en tydligere midje, og slik ville jeg lykkes bedre i bransjen, forteller Moretz.

At Hollywood legger mer vekt på utseende enn et godt skuespillertalent er noe Moretz er frustrert over.

- Det som er dumt med denne bransjen, er at skuespilleriet blir, etterhvert, en liten del. Det viktigste for meg er ikke meg som varemerke, mitt utseende eller kjæresten min, det er skuespilleriet, sier hun i intervjuet.

Kjærestepar

Er det en ting Chloë har fått mye oppmerksomhet for, er det at hun er i et forhold med David Beckhams eldste sønn, modellen Brooklyn Beckham.

Det var under Paris Fashion Week i 2014 at de to møtte hverandre for første gang.

Kort tid etter begynte romanseryktene å svirre, og paret ble observert sammen ved mange ulike anledninger, både på trening og middagsdater.

- Han er en veldig god gutt, og en god person. Jeg elsker å henge med ham, skrøt Moretz om Brooklyn i et TV-intervju.

I 2016 gikk paret ut og bekreftet at de er kjærester.

Moretz har lagt ut mange bilder av seg selv og Brooklyn på sin Instagram-konto.

💫

Et bilde publisert av Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer