Christina Hendricks:

- Ville bare spørre om BH-en min

«Mad Men»-stjerna fikk mye oppmerksomhet for rollen som Joan Holloway.

STORE STJERNER: Christina Hendricks ble viden kjent etter rollen i «Mad Men», men forteller at hun ikke bare fikk oppmerksomhet for jobben hun gjorde. Her på Emmy Awards sammen med motspiller Jon Hamm i 2015. Foto: Alex Berliner/ Invision/ TT/ NTB
STORE STJERNER: Christina Hendricks ble viden kjent etter rollen i «Mad Men», men forteller at hun ikke bare fikk oppmerksomhet for jobben hun gjorde. Her på Emmy Awards sammen med motspiller Jon Hamm i 2015. Foto: Alex Berliner/ Invision/ TT/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Christina Hendricks (46) fikk sitt store gjennombrudd i 2007, som Joan Holloway i TV-serien «Mad Men» som skildrer reklamebransjen på 60-tallet.

Rollen, som hun spilte helt fram til seriens slutt i 2015, vant hun en rekke priser for, og serien er fremdeles ansett som en av tidenes beste.

I 2010 ble hun kåret til «Verdens mest sexy kvinne» av bladet Esquires lesere. Hun fikk også mye oppmerksomhet - både positiv og negativ - for å ha en kropp som ikke passet helt inn i den vanlige Hollywood-malen.

Nå letter 46-åringen på sløret om fokuset på kroppen hennes i åra hun spilte rollen.

Opptatt av undertøy

Gjennom sju sesonger spilte altså Hendricks rollen som Holloway - en karismatisk sekretær som etter hvert blir kontorsjef for reklamebyrået Sterling Cooper.

Skuespilleren ble nominert til seks Emmy-priser for rollen, men snakker nå ut i et intervju med The Guardian om hvordan mediene fokuserte mer på undertøyet hennes enn rollen.

- På et tidspunkt ble vi virkelig anerkjent av kritikerne og fikk mye oppmerksomhet for den gode og harde jobben vi gjorde, men alle ville bare spørre meg om BH-en min. Det finnes bare to setninger å si om en BH, sier hun ærlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer