Billie Eilish:

- Ville dødd uten vaksinen

Superstjerna forteller at hun var syk i nesten to måneder.

TAKKER VAKSINEN: Billie Eilish er tydelig på at vaksinen muligens reddet hennes liv. Foto: Splashnews/NTB
TAKKER VAKSINEN: Billie Eilish er tydelig på at vaksinen muligens reddet hennes liv. Foto: Splashnews/NTB Vis mer
Publisert
LES ALT OM CORONA

Coronapandemien har pågått i snart to år, og folk over hele verden har kjent viruset tett på kroppen. Covid bryr seg ingenting om man er fattig eller rik, eller kjendis for den saks skyld.

Flere kjente mennesker har gjennomgått sykdom og stått fram med det.

Den seineste i rekken er artist Billie Eilish (19), som i løpet av de siste åra har blitt en av de mest suksessfulle.

Hun har ikke bare merket pandemien med isolasjon og avlyste konserter, men avslører nå at også hun var smittet, og ble svært dårlig.

- Det var så ille. Jeg døde ikke, og jeg holdt ikke på å dø, men det endrer ikke på hvor elendig jeg følte meg. Det var grusomt. Jeg har fortsatt ettervirkninger. Jeg var syk i nesten to måneder, forteller hun som gjest i «The Howard Stern Show».

Eilish røper at hun ble smittet i august i år.

BISTAND: Forsvaret og apotekene skal bistå med distribusjon og vaksinering av vaksinedosene som nå sendes ut til kommunene. Video: Regjeringen / Magnus Paus / Dagbladet TV. Reporter: Jesper Nordahl Finsveen / Dagbladet Vis mer

19-åringen forteller at hun var vaksinert, og at hun ikke smittet nære familiemedlemmer som mora, faren eller broren. Hun gir også vaksinen æren for å i det hele tatt overleve.

- Jeg vil være tydelig på at det er på grunn av vaksinen at det går fint med meg. Jeg tror at hvis jeg ikke var vaksinert, så ville jeg ha dødd, for det var ille. Når jeg sier at det var ille, så mener jeg verre enn at det bare føltes grusomt, fortsetter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer