Gwyneth Paltrow:

Ville ikke bo med ektemannen. Nå snur hun

I et nytt intervju avslører Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow at hun skal flytte inn med ektemannen Brad Falchuk.

BLIR SAMBOERE: Det ser ut til at Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow har endret mening når det kommer til bosituasjonen. Foto: NTB Scanpix
BLIR SAMBOERE: Det ser ut til at Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow har endret mening når det kommer til bosituasjonen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Det har snart gått et år siden Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow (46) giftet seg med sin utkårede Brad Falchuk (48). Stjerneduoen reiste på en uvanlig bryllupsreise noen måneder seinere, hvor Paltrow sin eksmann, Chris Martin (42), også var med.

Bryllupsferien med eksmannen var imidlertid ikke det eneste uvanlige med ekteskapet til stjerneparet. I juni delte skuespilleren at hun og ektemannen heller ikke bor permanent sammen, og det var det én grunn til.

- Alle mine gifte venner sier at måten vi lever på er optimal og at vi ikke burde endre på noe, fortalte «Avengers»-stjerna i et intervju med The Times i januar, og la til at de levde på den måten for å gi barna en myk overgang til et nytt familieliv.

Skal flytte sammen

Nå ser det imidlertid ut til at Paltrow og Falchuk har endret mening når det kommer til bosituasjonen. I et innlegg skrevet i magasinet InStyle avslører Hollywood-stjerna at de nå skal flytte sammen.

- Livet som gift har vært veldig fint, og nå skal vi flytte sammen denne måneden. Jeg elsker mannen min. Han er strålende og veldig snill. Jeg føler at vi stiller likt, og han får fram det beste i meg. Jeg liker veldig godt å være gift. Det er gøy, skriver Paltrow i magasinets 25 årsjubileumsutgave.

LYKKELIG GIFT: Stjerneparet Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk storkoser seg som gift. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Stjerneparet Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk storkoser seg som gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kommer tydelig fram at noe har endret seg i løpet av sommeren, da Paltrow som tidligere nevnt ikke hadde planer om å flytte inn med ektemannen. Da hadde hun fått råd fra veilederen sin om at hun bare skulle bo fire dager i uka sammen med ektemannen.

Hva som nå har gjort at de har endret mening, forteller hun ikke.

Ingen kjærlighetsbarn

Bakgrunnen for deres noe uvanlige valg var i utgangspunktet at det skulle være en myk overgang for parets barn. Hollywood-stjerna har nemlig barna Apple Martin (15) og Moses Martin (13) sammen med eksmannen Chris Martin, mens Falchuk også har to barn fra tidligere ekteskap.

Det er liten tvil om at stjerneparet har nok å henge fingrene i med å oppdra de fire barna sine, og det ser ikke ut til at de kommer til å få noe kjærlighetsbarn sammen.

- Gode Gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn seint i 40-åra, men … Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natta med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, har Paltrow tidligere uttalt i et intervju med bladet ES ifølge Contactmusic.com.

Stor fan av 40-åra

I 2012 ble Hollywood-stjerna 40 år, og til magasinet beskrev hun førtiåra som «fantastiske», og fortalte at hun har fått bedre selvtillit med åra.

Det er ingen tvil om at Paltrow fortsatt holder seg godt, og i innlegget for InStyle avslører hun hemmeligheten bak sin gode helse.

- Jeg er nesten 47 år nå og på dette stadiet i livet mitt har jeg innsett at hemmeligheten bak en god helse er litt av alt. Det er søvn. Det er hydrering. Det er næring og trening. Det er ikke å være frekk. Det handler om å passe på hva du sier, og være rundt mennesker som elsker deg og som er ærlige med deg, skriver stjerna, og legger til:

- Det handler om å se Dr. Dray - dermatologen - ikke rapperen - i London eller Paris, når enn jeg kommer meg dit. Og drikke er også en del av velværerutinen min.