Jada Pinkett Smith:

Ville ikke gifte seg med Will Smith: - Gråt hele veien opp kirkegulvet

Innrømmer at bryllupet for 21 år siden var en tøff dag.

STØDIG EKTEPAR: Stjerneparet Will Smith og Jada Pinkett Smith giftet seg i desember i 1997. Etter 21 års ekteskap avslører sistnevnte at hun aldri egentlig ville gifte seg. Foto: NTB scanpix
STØDIG EKTEPAR: Stjerneparet Will Smith og Jada Pinkett Smith giftet seg i desember i 1997. Etter 21 års ekteskap avslører sistnevnte at hun aldri egentlig ville gifte seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det siste året har skuespiller Jada Pinkett Smith (47) stått for overskrift etter overskrift for sine mange uttalelser og avsløringer i sitt eget talkshow på Facebook, «Red Table Talk».

Etter en lengre pause er showet nå tilbake, og i kjent stil kommer Pinkett Smith med nye avsløringer.

47-åringen er som kjent gift med skuespiller Will Smith (50), noe de har vært i hele 21 år. De føyer seg dermed inn i rekken blant Hollywoods lengstlevende ekteskap.

I den nyeste episoden innrømmer Pinkett Smith imidlertid at hun egentlig aldri ønsket å gifte seg med sin berømte ektemann, og at bryllupet i 1997 var en tårevåt affære.

Overfor ektemannen selv, dattera Willow (17), og sin egen mor, Adrienne Banfield-Jones, forklarer 47-åringen at hun bare gikk med på giftermål fordi hun var gravid med parets første barn, sønnen Jaden (21).

- Jeg var under mye press da jeg var en ung skuespiller. Jeg var ung og gravid, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg visste bare at jeg aldri ville gifte meg, sier hun ifølge Mirror, og legger til:

- Mitt første trimester var helt grusomt. Og jeg var så lei meg fordi jeg måtte gifte meg. Jeg var forbanna! Jeg gråt på vei opp kirkegulvet, jeg gråt hele veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer