Ingrid Simensen:

Ville takke nei til «Farmen kjendis»

Er blant deltakerne i den populære seriens sjette sesong.

100 ÅR: Også kjendisene er glade i å reise tilbake i tid. Nå er det klart for ny sesong av «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2
100 ÅR: Også kjendisene er glade i å reise tilbake i tid. Nå er det klart for ny sesong av «Farmen kjendis». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Denne uka begynner årets sesong av «Farmen kjendis» å rulle over norske tv-skjermer - til stor glede for mange. De første fem sesongene har nemlig vist seg å være skikkelig seermagneter.

I årets sesong kan vi glede oss til å se deltakere som Dorthe Skappel (59), Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (56) og Sofie Steen Isachsen (27), bedre kjent som Sophie Elise, i aksjon.

Vi får også møte tidligere NRK-profil Marie Simensen (28), kjent fra radioprogrammet «Norske tilstander».

Nå avslører hun imidlertid at det slettes ikke var sikkert at det ble noen deltakelse på henne.

SKUFFA: Endelig er «Farmen Kjendis» tilbake, og allerede i første episode blir det tårer når Kjersti Grini kommenterer hvordan kua ser ut. Reporter: Bjørn Ekker/ Thea Hope. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Takket nesten nei

I februar i fjor annonserte Simensen og hennes podkastmakker Tete Lidbom at det var stopp for radioprogrammet. Da hadde allerede den nå aktuelle «Farmen kjendis»-deltakeren vært gjennom en tøff periode - hun møtte veggen i 2020.

Det forteller hun i et intervju med TV 2.

DELTAKER: Ingrid Simensen var nær å takke nei til TV 2-suksesse. Foto: Espen Solli / TV 2
DELTAKER: Ingrid Simensen var nær å takke nei til TV 2-suksesse. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg tok valg som kanskje ikke var helt riktig for meg, men jeg prøvde likevel. Jeg tok blant annet jobben i Trondheim («Norske tilstander» journ.anm.), for den hadde jeg veldig lyst på - og jeg håpet at det skulle funke. Men innerst inne sa kroppen ifra om at det ikke var riktig, selv om jeg forsøkte å overbevise meg selv om at det gikk.

Rundt påsketider fikk hun tilbud om å være med på det populære TV 2-programmet, men var usikker på om hun skulle si ja til deltakelsen.

- Jeg ville egentlig ikke si ja, for jeg var redd for å bli dårlig igjen, og redd for at jeg ikke skulle takle det. En ting er å være der inne, men det krever mye - både før og etter av oppmerksomhet. Jeg jobber jo med radio fordi jeg ikke er så glad i å være synlig. Å være med på et realityprogram føltes ikke helt forenlig, forteller hun ærlig.

«FARMEN KJENDIS»: De første bildene byr på både tårer og dramatikk. Se hele portrettprogrammet på TV 2 i kveld, onsdag, kl. 22.40. Video: TV 2 Vis mer

- Gikk veldig fint

Simensen bestemte seg imidlertid for å takke ja likevel, fordi hun ikke ønsker å si nei til ting fordi hun er redd.

- Man kan ikke la redselen overskygge alt. Jeg tenkte at: «Går det ikke, så får jeg finne ut av det». Men det gikk jo veldig fint, og jeg vokste veldig mye på det. Jeg ble mer kjent med «Ingrid» av å være der inne, og jeg er veldig stolt av meg selv.

I intervjuet kommer det også fram at hun følte seg på bedringens vei da hun dro inn på gården i slutten av mai.

Dagbladet har vært i kontakt med Ingrid Simensen, som ikke har noe ytterligere å legge til i saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer