Jaden Smith:

Ville være veganer - ble syk

Sønnen til Jada og Will Smith sleit med å få til nok veganske måltider.

BLE GRÅ I HUDEN: I en ny episode av Jada Pinkett Smith sitt Facebook-talkshow «Red Table Talk», kommer det fram at hun og ektemannen måtte ta grep etter sønnen, Jaden Smith, sitt veganske kosthold. Her er Trey Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith og Will Smith avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
BLE GRÅ I HUDEN: I en ny episode av Jada Pinkett Smith sitt Facebook-talkshow «Red Table Talk», kommer det fram at hun og ektemannen måtte ta grep etter sønnen, Jaden Smith, sitt veganske kosthold. Her er Trey Smith, Jaden Smith, Jada Pinkett Smith og Will Smith avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I en ny episode av Jada Pinkett Smith (48) sitt Facebook-talkshow «Red Table Talk» kommer det fram at hun og ektemannen Will Smith (51) ble nødt til å ta grep etter at sønnen, Jaden Smith (21), valgte å endre matvanene.

I episoden er den kjente familien samlet for å snakke om sitt forhold til mat, og det er der de kommer inn på sønnens kosthold, ifølge E Online.

Dattera Willow Smith (18), sønnene Trey Smith (26) og Jaden Smith samt 48-åringens mor, Adrienne Banfield-Jones (65), var også til stede under talkshowet.

Ble bekymret for sønnen

Det hele begynte med at Will fortalte om at han hadde gått opp i vekt under en nylig ferie, og at han ofte tyr til mat når han kjeder seg.

Kona, Jada, svarte deretter med at hun og ekteparets sønn, Jaden, heller vil unnlate å spise noe enn å konstant spise mat gjennom hele dagen. Dette førte ekteparet inn på samtalen om en situasjon hvor de var nødt til å snakke med sønnen om det veganske kostholdet hans.

- Will og jeg hadde en intervensjon med Jaden, fordi han var blitt veganer, og vi skjønte at han ikke fikk i seg nok protein. Han var sliten, tom for energi og fikk ikke i seg næringsstoffer, fortalte 48-åringen, mens ektemannen la til at sønnen fikk store mørke ringer under øynene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer