«Farmen»-profil Robert Michael Scott:

- Ville vært død uten kona

«Farmen»-profilen åpner seg om sitt rystende familiedrama.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På TikTok ble han stor stjerne og ansett som verdens lykkeligste bussjåfør. I virkeligheten var «Farmen»-deltaker Robert «NorwayRob» Michael Scott (54) dypt deprimert etter å ha mistet sine tre brødre.

- Nyt livet som best du kan. Reis og opplev ting. For livet kan være brutalt. Det viser seg jo eldre du blir, lyder Scotts klare livsråd til både unge og eldre.

Åtte år langt mareritt

I «Farmen» viser amerikaneren, oppvokst på en av de tøffeste kantene av Boston, at han har gjenvunnet humøret og livsgleden. I mange år var historien nemlig en helt annen.

- Jeg kan nesten ikke snakke om det uten å begynne å grine, men for åtte år siden mistet jeg min lillebror, Shane. Det kom helt ut av det blå. Jeg ble slått i magen. Jeg fikk sammenbrudd, rett og slett. Jeg klarte ikke å gå, klarte ikke å puste, forteller Robert.

Dødsfallet ble starten på et åtte år langt mareritt, som også sjokkerte hans nærmeste her hjemme i Norge og Bergen - hvor han slo seg ned for langt over 20 år siden.

Trodde pappa skulle dø

Døtrene Michelle og Julia ble alvorlig bekymret da han kom hjem kort tid etter å ha mottatt det uvirkelige dødsbudskapet fra familien i USA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.