Robbie Williams:

- Ville vært hyklersk

Artisten er en av få som har takket ja til å opptre under fotball-VM i Qatar.

BOIKOTTER IKKE: Robbie Williams mener det ville vært hyklersk å boikotte Qatar. Foto: Action Press/Shutterstock/NTB
BOIKOTTER IKKE: Robbie Williams mener det ville vært hyklersk å boikotte Qatar. Foto: Action Press/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag ettermiddag sparkes det som må sies å være en av de mest kontroversielle mesterskapene avholdt i vår tid - nemlig fotball-VM i Qatar - i gang.

Som et mesterskap seg hør og bør begynner det hele med en åpningsseremoni, hvor det tradisjonelt sett har vært et forrykende show. I år har det imidlertid vært problematisk å tiltrekke seg de store verdensartistene - nettopp på grunn av alle kontroversene.

Blant de som har takket nei finner vi for eksempel rockelegende Rod Stewart (77). Han har tidligere uttalt til Sunday Times at det hadde vært feil å si ja.

- Jeg ble faktisk tilbudt mye penger, over en million dollar, for å spille der for 15 måneder siden. Jeg sa nei. Det er ikke riktig å reise dit, sa han da.

Også popstjernene Shakira (45) og Dua Lipa (27) deler Stewarts syn, melder Independent.

En som imidlertid har takket ja til å opptre i Qatar er Robbie Williams (48).

Han ble sterkt kritisert for avgjørelsen i sosiale medier, og nå har han sett seg nødt til å gå ut og forsvarer seg selv. Det gjør han i et nytt intervju med italienske Repubblica, skriver Expressen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.