Hertuginne Meghan:

- Virkelig befriende

Det kommer stadig flere detaljer fra det kommende Meghan-intervjuet.

LØGNER: - Vi kan ikke forbli tause når de kommer med løgner, sier Meghan i intervju med Oprah Winfrey. Video: CBS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kommende intervjuet med prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) holder oss mildt sagt på pinebenken fram til søndag.

Fram til nå har det blitt lekket flere detaljer fra hva vi har i vente, og i dag er intet unntak.

- Levde et selvstendig liv

I et nytt klipp fredag ettermiddag sier hertuginnen nemlig at det er befriende å kunne fortelle sin side av historien.

Ifølge Sky News ser Meghan tilbake på en tidligere samtale med Oprah Winfrey, hvor 39-åringen forklarte at hun ikke ville ha mulighet til å stille til intervju med henne.

- Jeg kunne ikke ha sagt ja da, det var ikke mitt valg å ta, sier Meghan, og fortsetter:

- Som en voksen, som levde et ganske selvstendig liv, til å gå inn i denne konstruksjonen som er annerledes enn jeg tror folk forestiller seg at den er - det er virkelig befriende å ha retten og privilegiet til å kunne si ja ... å være i stand til å ta et valg på egenhånd og være i stand til å snakke for deg selv.

STOR SPENNING: Det er knyttet stor spenning til intervjuet med prins Harry og hertuginne Meghan som Oprah har gjort. Vis mer

Som nevnt kommer det stadig drypp fra hva vi har i vente i det kommende intervjuet, som sendes i sin helhet førstkommende søndag. Tidligere denne uka kunne Dagbladet også avsløre at intervjuet skal sendes her til lands.

Når man ikke ønsker offentlig oppmerksomhet og alles øyne rettet mot seg, er det kanskje rart at Meghan, som har gitt uttrykk for nettopp dette tidligere, velger å stille til et omfattende intervju som dekkes av presse verden over.

- Vil fortelle sin historie

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, mente det uten tvil er et paradoks at Meghan på den ene siden flykter fra offentlighetens oppmerksomhet, men samtidig skaper furore med det kommende intervjuet.

Hun påpekte at selv før intervjuet er sendt, og vi bare har hørt en brøkdel, er det full ståhei. Vagle tror det hele handler om at Meghan har et behov for å fortelle sin versjon av historien.

FRYKT: Harry og Meghan intervjues av Oprah Winfrey. Harry fryktet gjentakelse av Diana-tragedien. Video: CBS: Vis mer

- Hun føler seg dårlig behandlet av britisk presse, og kanskje også av ektemannens familie? Jeg vet likevel ikke om dette er rette måten å gjøre det på. Om hun langer ut om den britiske kongefamilien, tror jeg hun vil møte desto mer motstand og bli upopulær, sa kongehuseksperten, som la til at det dog er alles rett å fortelle sin side av en sak.

- Det faktum at de ønsker å velge selv hvordan og hvilke medier som skal skrive om dem, kommer ikke så heldig ut. Noe dette intervjuet understreker, fortsatte Vagle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer