Vant «Kompani Lauritzen»:

- Virkelig syk og elendig

«Kompani Lauritzen»-vinneren nektet å gi seg, og kunne slippe jubelen løs - tross feberdrama i forkant som aldri ble vist på tv.

VINNER: Her blir vinneren av «Kompani Lauritzen» kåret. Video: TV 2 / Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den andre sesongen av «Kompani Lauritzen» er ved veis ende, og lørdag ble det klart at det var skuespiller Carl Martin Eggesbø (25) som kunne strekke armene i været etter å ha slått Jakob Schøyen Andersen (31), Håvard Tjora (43), Linnéa Myhre (31) og Siri Avlesen-Østli (37) i den store finalen.

- For å være helt ærlig, så gikk alt så fort. Men det var helt uvirkelig å komme først inn, det føltes veldig godt. Ikke bare å vinne, men å være ferdig og å komme i mål, sier Eggesbø til Dagbladet.

- Det totale klimaks

Selv om programmet i kjent stil kårer en vinner, handlet deltakelsen om så mye mer enn bare konkurransedelen for den tidligere «Skam»-skuespilleren.

- Folk røyk jo ut hele tida, så vi ble hele tida minnet på at det var en konkurranse. Men utfordringene vi ble satt overfor gjorde at vi hele tida hadde mest fokus på det vi skulle gjøre. Sånn var det helt inn i finalen.

Han fortsetter:

- Det var så absurd, i det ene øyeblikket samarbeider vi som lag, og så skulle vi plutselig konkurrere igjen. Jeg har prøvd å gjøre så godt jeg kan i hver eneste utfordring jeg har møtt, og mitt mål fra starten av var egentlig bare å komme til finalen. For å få hoppe i fallskjerm. Og det var en helt ubeskrivelig opplevelse. Det var for meg det totale klimaks. At jeg vant kom som en ren bonus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer