Prins Harry og Meghan Markle:

Viser endelig fram datteren

Nå viser det kongelige paret fram den seks måneder gamle datteren.

TOBARNSFORELDRE: Prins Harry og Meghan har en sønn og en datter, Archie og Lili. Foto: Lev Radin/Pacific Press/Shutterstock/NTB
TOBARNSFORELDRE: Prins Harry og Meghan har en sønn og en datter, Archie og Lili. Foto: Lev Radin/Pacific Press/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer kunne prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) dele den hyggelige nyheten om at de var blitt foreldre for andre gang, da datteren Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor kom til verden.

Fra tidligere har paret sønnen Archie, som de har vist fram offentlig noen få ganger tidligere.

Viser frem datteren

Lilibet har de imidlertid vernet svært godt om etter at hun ble født, men nå velger hertugparet av Sussex å endelig vise henne fram.

Det gjør de i forbindelse med årets julekort på veldedighetsorganisasjonen Team Rubicons Instagram-profil. På bildet holder en smilende hertuginne Meghan opp den seks måneder gamle datteren, med en like blid prins Harry med Archie i fanget.

Hyllest

Den lille jenta kom til verden i begynnelsen av juni, og kort tid senere ble det kjent at foreldrene hadde gitt henne et helt spesielt navn.

- Prins Harry hedrer de to kanskje aller viktigste for ham i barndommen ved å gi datteren navet Lilibet Diana, sa Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

INGEN LYD: Bildene fra før det første intervjuet med Prins Harry og Meghan Markle har ingen lyd, men likevel viser de tydelig kjemien de to i mellom. Video: CNN. Vis mer

Hans bestemor dronning Elizabeth, kalles nemlig Lilibeth i familien. Samtidig har de tatt med Harrys avdøde mors navn, Diana.

- Jeg synes det er en vakker hyllest til dronningen, og kanskje spesielt etter alt bråket som har vært. For selv om Harry og Meghan hele veien har snakket varmt om henne, har handlingene deres gjort det vanskelig for hele familien, fortalte Vagle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer