OVERRASKET FANSEN: Fredag publiserte den nybakte moren, Janet Jackson, det første bildet av sønnen, Eissa Al Mana, på sin twitterkonto. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKET FANSEN: Fredag publiserte den nybakte moren, Janet Jackson, det første bildet av sønnen, Eissa Al Mana, på sin twitterkonto. Foto: NTB ScanpixVis mer

Janet Jackson:

Viser fram babyen for første gang etter bruddet

Fredag overrasket Janet Jackson fansen med bilde av sønnen på Twitter.

I januar tidligere i år kunne den 50 år gamle popartisten Janet Jackson glede seg over å bli mamma for første gang, med sin daværende ektemann Wissam Al Mana (41).

Men kun tre måneder etter fødselen tok gleden brått slutt da ekteparet bestemte seg for å gå hver til sitt etter fem års ekteskap.

Siden bruddet har Jackson holdt en lav profil, helt til hun fredag overrasket fansen med det aller første bildet av sønnen på knappe tre måneder.

«Min baby og meg etter en liten lur», skrev Jackson på Twitter sammen med bildet av hun og sønnen, Eissa Al Mana.

Kun få dager etter at Jackson selv la ut bilde av sønnen på Twitter, ble den nybakte moren sett i London på trilletur med sønnen. Dette var de aller første bildene av Jackson etter bruddet.

SKILT: Janet Jackson giftet seg med den styrtrike forretningsmannen Wissam Al Mana i 2012. Nå er de skilt. Sammen har de den tre måneder gamle sønnen Eissa Al Mana. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Janet Jackson giftet seg med den styrtrike forretningsmannen Wissam Al Mana i 2012. Nå er de skilt. Sammen har de den tre måneder gamle sønnen Eissa Al Mana. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utsatte turnéen

Ifølge DailyMail skiltes paret som venner, og grunnen til skillsmissen skyltes angivelig at de begge var for travle.

Videre skriver nettstedet at skilsmissen kan bli komplisert, spesielt når det gjelder det økonomiske. Wissam Al Mana, som er en forretningsmann fra Qatar, skal ifølge Daily Mail ha en formue på omkring ni milliarder norske kroner.

I forkant av fødselen, som ble omtalt verden over, svirret babyryktene lenge rundt den 50 år gamle popstjerna. 6. april i fjor erklærte artisten for sine sine over tre millioner Twitter-følgere at hun kom til å utsette sin pågående verdensturné.

Dette fordi hun og ektemannen planla å stifte familie.

- Nå som vi er i gang med andre del av turneen har det plutselig blitt en forandring. Jeg synes det er viktig at dere er de første som får vite at mannen min og jeg er i gang med å planlegge familien vår, sa Jackson den gang.

Tredje skilsmisse

Janet Jackson er lillesøsteren til den avdøde popstjernen Michael Jackson.

I likhet med sin bror ble hun stjerne i ung alder. Som tiåring fikk hun sitt gjennombrudd i TV-serien «The Jacksons» sammen med flere av sine søsken.

Dette blir Janets tredje skilsmisse. Hun har tidligere vært gift to ganger, først med James DeBarge 1984 til1985 og senere med René Elizondo jr. fra 1991 til 2000.