Katharine McPhee:

Viser fram babyen for første gang

Stjerneparet har fram til nå ikke vist fram sønnen.

FIKK EN SØNN: David Foster og Katharine McPhee fikk en sønn tidligere i år. Først nå viser de ham fram. Foto: Todd Williamson/January Images/REX/NTB
FIKK EN SØNN: David Foster og Katharine McPhee fikk en sønn tidligere i år. Først nå viser de ham fram. Foto: Todd Williamson/January Images/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar kunne «American Idol»-stjerna Katharine McPhee (37) og den 35 år eldre ektemannen, musikeren og komponisten David Foster (71), dele den hyggelige nyheten om at de hadde fått sitt første barn sammen.

Mens dette er McPhees første barn, har Foster de fem døtrene Allison (51), Amy (48), Sara (40), Erin (39) og Jordan (35) fra tidligere forhold.

- Katharine McPhee og David Foster har fått en sunn og frisk gutt. Mor, far og sønn har det helt strålende, sa en talsperson til People.

Viser fram sønnen

En drøy måned etter at den lille gutten kom til verden, avslørte den da nybakte mora at han hadde fått navnet Rennie David Foster.

Siden den gang har de imidlertid vernet svært godt om ham, og først nå viser de ham fram til fansen. Tidligere har ekteparet bare delt bilder hvor man ikke har fått se den lille guttens ansikt.

Bilder av ham ble nå delt i forbindelse med PcPhee og ektemannens tur til sistnevntes hjemland, Canada. Lille Rennie hang trygt i moras armer, mens hun vinket til kamera.

Den stolte mora har også delt et bilde på Instagram hvor hun gir sønnen et kyss på kinnet.

Storslått bryllup

Stjerneparet, som altså ble foreldre tidligere i år, forlovet seg i 2018. Allerede året etter giftet de seg i kirken Saint Yeghiche i London foran 150 gjester.

McPhee gikk ned kirkegulvet i en brudekjole designet av Zac Posen, mens brudgommen hadde på seg en smoking av Stefano Ricci, ifølge People.

FRAMTIDA: Henrik Borg og Lisa Anckarman har planene klare både når det gjelder bryllup og barn. Video: Rød Løper / Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

Aldersforskjell

Tidligere i år dukket McPhee opp i en episode av podkasten «Women on Top». Der lettet hun på sløret om hvordan hun møtte ektemannen og aldersforskjellen på hele 35 år, ifølge Entertainment Tonight.

Selv om de ikke giftet seg før i 2019, har McPhee og Foster en lang historie som venner og samarbeidspartnere. Historien strekker seg faktisk helt tilbake til McPhees yngre dager på «American Idol» i 2006.

Den gang var hun svært ung, og i podkasten fortalte 37-åringen at alt hun tenkte på var konkurransen, og at hun aldri så for seg at det kunne oppstå noe romantikk med Foster.

To år seinere giftet hun seg med Nick Cokas (56), noe hun avslørte at hennes nåværende ektemann ikke var særlig fornøyd med.

Dette til tross for at han opptrådte i bryllupet. Ifølge McPhee var heller ikke Foster flau over å uttrykke at hun giftet seg med feil person.

I 2016 tok imidlertid ekteskapet mellom McPhee og Cokas slutt, men det var ikke før de siste to åra i serien «Scorpion» at hun møtte på Foster igjen, og det oppsto romantiske følelser mellom dem. Den gang følte hun seg mer moden og var blitt 32 år gammel, og har tidligere fortalt hun «var gal etter ham».

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Foster har tidligere vært stefaren til supermodellene Gigi (26) og Bella (24) Hadid, samt deres lillebror Anwar (22) under sitt seks år lange ekteskap med deres mor Yolanda Hadid (57).

I tillegg var han gift i 14 år med Linda Thompson (71), som for øvrig er mor til Brody (38) og Brandon Jenner (40).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer