BLE FORELDRE: Hilary Duff (31) og musikerkjæresten Matthew Koma (31) er blitt foreldre sammen for første gang. Foto: NTB Scanpix
BLE FORELDRE: Hilary Duff (31) og musikerkjæresten Matthew Koma (31) er blitt foreldre sammen for første gang. Foto: NTB ScanpixVis mer

Hilary Duff:

Viser fram dattera for første gang

- Har kapret hjertene våre fullstendig.

Det er på Instagram at den amerikanske skuespilleren Hilary Duff (31) røper at hun er blitt mamma til en liten jente.

Dattera, som har fått navnet Banks Violet Bair, kom til verden før helga.

«Denne lille tingen har kapret hjertene våre fullstendig. Hun entret vår verden torsdag ettermiddag, og er helt magisk», skriver den nybakte tobarnsmoren til et bilde av seg selv, musikerkjæresten Matthew Koma (31) og den nyfødte jenta.

Fram og tilbake

Fra før har Duff sønnen Luca Cruz Comrie (6), fra ekteskapet med ishockeyspilleren Mike Comrie (37). Den tidligere «Lizzie McGuire»-stjernen giftet seg med Comrie i 2010, da Duff var 22 år gammel, men valgte å avbryte ekteskapet fem år etterpå.

Seinere har hun altså funnet kjærligheten med Matthew Koma. Paret hadde lenge et av-og-på-forhold, og fant tilbake til hverandre for tredje gang i desember i fjor.

- Det går fantastisk bra. Timing har så mye å si. Alle gode ting er tre, fortalte en noe selvironisk Duff da den siste gjenforeningen ble kjent, ifølge People.

Et halvt år etterpå røpet altså 31-åringen at kjæresteparet ventet sitt første barn sammen.

- Kan fungere igjen

- Gjett hva folkens, Matthew og jeg har laget en liten prinsesse og vi gleder oss, skrev Duff på Instagram i juni.

Saken fortsetter under.

Thorbjørn Harr intervjues i forbindelse med at han er aktuell med Kafka på Nationaltheatret. Han har derimot fått enda mer oppmerksomhet for kysset med Hillary Duff på filminnspilling i Hollywood. Vis mer

Paret gjorde det egentlig slutt i mars i fjor. Den gang ble bruddet forklart med hektiske timeplaner.

Likevel:

- Jeg tror at man har en historie og ei fortid med en man elsker, og bare fordi det ikke fungerer første eller andre gang, så kan det alltid fungere igjen. Så lenge det ikke er for mye skade skjedd, fortalte Duff da hun gjestet «The Talk» noen måneder etterpå.

Ingen skade skjedd, åpenbart.