Hertuginne Meghan og prins Harry:

«Viser fram» dattera for første gang

Hertugparet ble foreldre til dattera Lilibet Diana i juni.

TOBARNSFORELDRE: I juni fikk prins Harry og hertuginne Meghan sitt andre barn sammen. Vi har imidlertid til gode å se et bilde av den lille dattera. Foto: SplashNews/NTB
TOBARNSFORELDRE: I juni fikk prins Harry og hertuginne Meghan sitt andre barn sammen. Vi har imidlertid til gode å se et bilde av den lille dattera. Foto: SplashNews/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I juni kom den hyggelige nyheten om at prins Harry (36) og hertuginne Meghan (40) hadde fått sitt andre barn sammen, ei datter. Fra tidligere har de sønnen Archie (2).

Den lille jenta kom til verden i California 6. juni, og samtidig som babynyheten ble delt, avslørte hertugparet også navnet på dattera: Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor.

Dattera er dermed oppkalt etter både dronning Elizabeth (95), som kalles Lilibet innad i familien, og prinsens avdøde mor, Diana.

Fram til nå har paret holdt den lille dattera skjult fra offentligheten. Da hertuginnen denne uka fylte 40 år, fikk likevel den rojale fansen et lite glimt av Lilibet. Det skriver blant andre UsWeekly.

«Viser» dattera for første gang

I forbindelse med hertuginnens 40-årsdag valgte hun i år å lansere «40x40» - et globalt prosjekt som skal få 40 av Meghans venner til å donere 40 minutter av sin tid til kvinner som skal tilbake i jobb.

Hertuginnen dukket derfor opp i en promoteringsvideo, sammen med Hollywood-skuespiller Melissa McCarthy (50), som er med i prosjektet. Skuespilleren var imidlertid ikke den eneste som dukket opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.