Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Turner og Joe Jonas giftet seg:

Viser fram den luksuriøse brudekjolen

Giftet seg i brudekjole fra Louis Vuitton.

GIFTET SEG: Skuespiller Sophie Turner og artist Joe Jonas giftet seg forrige helg for andre gang, da de ga hverandre sine ja i en bryllupsseremoni i sør- Frankrike. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Skuespiller Sophie Turner og artist Joe Jonas giftet seg forrige helg for andre gang, da de ga hverandre sine ja i en bryllupsseremoni i sør- Frankrike. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige helg giftet «Game of Thrones»-stjerna Sophie Turner (23) seg med artisten Joe Jonas (29) for andre gang i et storslått sommerbryllup på slottet «Le Chateau de Torreau» i Sør- Frankrike.

Den kjente skuespilleren og Jonas Brothers-vokalisten giftet seg på et mer uformelt vis i starten av mai i år, men valgte altså en større feiring i Frankrike den siste helga i juni.

Foruten enkelte drypp, har detaljene rundt bryllupet vært holdt svært hemmelig. Nå har fansen endelig fått gleden av å se brudeparet, og ikke minst det mange har ventet spent på: Brudens kjole.

Fransk design

Det ferske ekteparet har selv delt et bilde fra den store dagen. Bildet viser de nygifte på vei ned fra alteret etter å ha lovet hverandre evig troskap for andre gang.

«Mr and Mrs Jonas», står det i teksten under bildet av det smilende, nygifte paret.

View this post on Instagram

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Bildet ga også fansen anledning til å se brudens kjole for første gang. Den langermede brudekjolen i blonder, var designet av Nicolas Ghesquière fra det franske motehuset Louis Vuitton, et motehus Sophie Turner har vært ambassadør for i lengre tid.

Ifølge motemagasinet Vogue, tok det mer enn 350 timer å lage kjolen, som skal være produsert i en del av motehusets flaggskipslokale ved Place Vendôme i Paris, bare forbeholdt kjente personligheter og motehusets ansatte. Bare sløret skal ha tatt mer enn 48 timer å produsere, ifølge Vogue.

Designeren har også selv delt et bilde av bruden fra den store dagen, som viser brudekjolens elegante detaljer.

«Absolutt skjønnhet», skrev designeren under bildet av Turner iført brudekjolen.

View this post on Instagram

Absolut beauty @sophiet

A post shared by 🆖 (@nicolasghesquiere) on

Feiret på luksusslott

Bryllupet fant, som nevnt, sted på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike sist lørdag, og dagen før bryllupet arrangerte de en bedre middag for alle gjestene.

Flere berømtheter deltok i bryllupet. «Game of Thrones»-kollega Maisie Williams (22) har selv avslørt at hun skulle være brudens forlover, og brudgommens brødre Nick Jonas (26) og Kevin Jonas (31) var også selvskrevne gjester, sammen med deres respektive koner Priyanka Chopra (36) og Danielle Jonas (32).

Da de inviterte ankom slottet, ble de blant annet ønsket velkommen av hvite bannere som prydet fasaden:

LUKSUS: Legg merke til at Chateau de Tourreau var pyntet med hvite bannere med brudeparets fornavn og bryllupsdato! Foto: Splash News/ NTB scanpix
LUKSUS: Legg merke til at Chateau de Tourreau var pyntet med hvite bannere med brudeparets fornavn og bryllupsdato! Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

«Velkommen til Chateau Jophie», en sammenstilling av brudeparets fornavn, lød påskriften på det ene banneret. «Sophie & Joe», fulgt av bryllupsdatoen 29. juni 2019, sto det på det andre.

Hemmelighold

Det har lenge vært kjent at paret hadde planer om å gifte seg utenfor USA, etter at Turners livsstils-coach, Mike Bayer, delte en video av parets bryllupsinvitasjon på Instagram. Der sto det «Sophie og Joe 2019 Frankrike».

Datoen bryllupet skulle finne sted har likevel vært godt skjult.

I starten av forrige uke ble paret observert sammen i Paris - noe som fikk ryktene om et nytt bryllup til å svirre for fullt.

Blant annet delte det unge paret et romantisk bilde fra den franske hovedstaden hvor de kysset foran Eiffeltårnet.

View this post on Instagram

🇫🇷 me 😏

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Parets forrige bryllup, som fant sted i Las Vegas, skulle tilsynelatende også holdes skjult fra pressen. Det var inntil DJ-en Diplo (40) livestreamet det hele på sin Instagram-profil, og en hel verden fikk dermed med seg at stjerneparet hadde blitt mann og kone.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!