Sophie Turner og Joe Jonas giftet seg:

Viser fram den luksuriøse brudekjolen

Giftet seg i brudekjole fra Louis Vuitton.

GIFTET SEG: Skuespiller Sophie Turner og artist Joe Jonas giftet seg forrige helg for andre gang, da de ga hverandre sine ja i en bryllupsseremoni i sør- Frankrike. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Skuespiller Sophie Turner og artist Joe Jonas giftet seg forrige helg for andre gang, da de ga hverandre sine ja i en bryllupsseremoni i sør- Frankrike. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Forrige helg giftet «Game of Thrones»-stjerna Sophie Turner (23) seg med artisten Joe Jonas (29) for andre gang i et storslått sommerbryllup på slottet «Le Chateau de Torreau» i Sør- Frankrike.

Den kjente skuespilleren og Jonas Brothers-vokalisten giftet seg på et mer uformelt vis i starten av mai i år, men valgte altså en større feiring i Frankrike den siste helga i juni.

Foruten enkelte drypp, har detaljene rundt bryllupet vært holdt svært hemmelig. Nå har fansen endelig fått gleden av å se brudeparet, og ikke minst det mange har ventet spent på: Brudens kjole.

Fransk design

Det ferske ekteparet har selv delt et bilde fra den store dagen. Bildet viser de nygifte på vei ned fra alteret etter å ha lovet hverandre evig troskap for andre gang.

«Mr and Mrs Jonas», står det i teksten under bildet av det smilende, nygifte paret.

Bildet ga også fansen anledning til å se brudens kjole for første gang. Den langermede brudekjolen i blonder, var designet av Nicolas Ghesquière fra det franske motehuset Louis Vuitton, et motehus Sophie Turner har vært ambassadør for i lengre tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer