Hertuginne Kate og prins William fikk en sønn:

Viser fram den nye prinsen for første gang

Bare timer etter fødselen viste hertuginne Kate og prins William frem sin nyfødte sønn.

FIKK EN SØNN: Hertuginne Kate og prins William viste frem den nyfødte prinsen, kun timer etter fødselsen. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i dag delte Kensington Palace den glade nyheten om at hertuginne Kate (36) og prins William (35) er blitt foreldre for tredje gang.

- Hennes Kongelige Høyhet hertuginne Kate fødte en sønn klokka 11.01. Han veier 3,83 kilo. Hertugen var til stede da hun fødte barnet. Alt står bra til med Hennes Kongelige Høyhet og barnet, het det i pressemeldingen fra det britiske kongehuset.

I tradisjonen tro ventet hele verden på å få det første glimtet av den nyfødte prinsen, og mandag kveld - bare timer etter fødselen - var det endelig duket for det store øyeblikket.

I likhet med fødslene av prins George (4) og prinsesse Charlotte (2), kom hertugparet stolt ut på trappen utenfor St Mary's Hospital i London, med den lille gutten i armene.

Saken fortsetter under bildene.

Fikk treffe lillebror

Før resten av verden fikk se den nye prinsen, var familien samlet på sykehuset. Prins William forlot hertuginne Kate mandag ettermiddag og hentet George og Charlotte - som skulle få treffe sin nye lillebror.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer