ELLE-festen 2022:

Viser fram forloveden

Kjendisene stråler på den røde løperen under ELLEs sommerfest.

SAMMEN: For første gang viste Anniken Jørgensen og hennes mystiske forlovede «Theo» seg sammen på rød løper. Video: Luna Lea Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GALLERI FINEART/ OSLO (Dagbladet): I kveld er det duket for årets sommerfest arrangert av motemagasinet ELLE, som samler Norges fremste motepersonligheter og kjendiser.

Festen har blitt arrangert i flere år, men grunnet pandemien er det nå noen år siden sist gang, og skal vi tro tidligere gjester er dette en fest man ikke vil gå glipp av.

- Dette er jo årets fest da. Alltid. Dette er jo det mange gleder seg til, fortalte blant annet Tone Damli til Dagbladet i 2017, da bladet feiret sitt 20-års jubileum.

En av gjestene til stede under årets sommerfest var komiker Trine Lise Olsen.

- Jeg har aldri vært på ELLE-fest før, så dette er veldig stort for meg. Jeg eier ingen desingplagg eller noen ting så jeg føler jeg har sneket meg inn, fleiper komikeren og legger til:

- Jeg forventer å se mye stilige klær og outfits. Jeg elsker jo mote og synes det er spennende, så jeg gleder meg til å se hva folk finner på i år.

Morten Hegseth er en gjenganger på den røde løperen, og mimrer tilbake til dramafylte ELLE-fester.

- Alltid veldig gøy og veldig gærent - og folk gråter. Det er alltid krangling. Jeg husker det var en norsk kjendis som skrek til min kollega 'jeg likte Vegard bedre før, da han var tjukk'. Og så ble det masse drama og tårer og sånt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer