Sara Emilie Tandberg:

Viser fram hemmelig kjæreste

Influenseren kunne tidligere denne uka bekrefte at hun hadde fått seg ny kjæreste.

LYKKEN SMILER: Influenser Sara Emilie har mye å smile for for tida. Foto: Instagram / Saraemiliee
LYKKEN SMILER: Influenser Sara Emilie har mye å smile for for tida. Foto: Instagram / Saraemiliee Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og «Bloggerne»-profil Sara Emilie Tandberg (29) kunne tidligere denne uka røpe at hun har fått seg en ny kjæreste. Hun forholdt seg imidlertid hemmelighetsfull hva gjelder identiteten på hennes utkårede.

Fredag kveld kunne hun imidlertid glede sine over 350 000 følgere med en sniktitt på kjæresten.

Under bildene, hvor ansiktet på kjæresten fortsatt er skjult, har Tandberg delt en kjærlig tekst.

«Du var den første jeg elsket. Du var den første kjærligheten jeg mistet. 13 år seinere har universet brakt oss tilbake til hverandre. Og denne gangen - skal jeg aldri slippe taket».

«Det er ikke så mye mer å si enn hva teksten sier. Vi var kjærester for 13 år siden og var hverandres første kjærlighet, var sammen noen år før vi gikk hver vår vei og har nå funnet tilbake til hverandre», skriver Tandberg i en SMS til Dagbladet.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Kjærestetur kansellert

Før kjærestebekreftelsen hadde det over lengre tid vært spekulert i om influenseren hadde funnet lykken på ny.

Det var da hun på Instagrams historiefunksjon delte at hun nok en gang hadde blitt rammet av flystreiken, at forholdet ble avslørt. Hun skrev nemlig at den siste turen, som ble kansellert, skulle vært en kjærestetur.

Selv om det ikke ble noen kjærestetur på turtelduene, som influenseren innrømmet overfor Dagbladet at var veldig «kjedelig», la de ikke planene på is med det første. De siste dagene har de nemlig feriert sammen på Sørlandet.

Hva gjelder utenlandsferie kan det også virke som de har planer om å ta igjen det tapte:

- Vi satser på å ta opp en utenlandsferie litt seinere, men det er litt vanskelig å få logistikken til å gå opp, kunne influenseren fortelle.

OVERRASKER: Sara Emilie Tandberg er ny i «Bloggerne» så vi har tatt en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Vis mer

Kjøpte drømmehuset

Det var i mars i år, på selveste kvinnedagen, at 29-åringen kunne avsløre at hun hadde kjøpt drømmeboligen og skulle flytte.

- Jeg kjøpte hus på tirsdag, det var egentlig ikke planlagt i det hele tatt. Jeg har sett litt, men jeg kjøpte jo ut eksen i sommer, så jeg hadde planer om å holde meg her i dette huset, røpet hun overfor Dagbladet den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer