Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Erik Follestad:

Viser fram kjæresten

Erik Follestad tok med kjæresten på premierefest.

KJÆRESTER: Erik Follestad med kjæresten Ingvild Schistad. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Søndag kveld tok Erik Follestad (30) med seg kjæresten, Ingvild Schistad, på premierefesten til «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», der han er en av deltakerne i den nye sesongen.

- Dette er Ingvild, hun er kjæresten min, sier han fornøyd til Dagbladet.

KOM SAMMEN: Erik Follestad og kjæresten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
KOM SAMMEN: Erik Follestad og kjæresten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

Schistad kan røpe at hun ikke visste hvem kjæresten var i starten.

- Jeg ante jo ikke at Erik var kjent i det hele tatt da vi møttes, og det var for så vidt veldig greit, for da ble jeg kjent med ham utenom den offentlige personen, forteller hun.

JULELÅT: I september inngikk Mads Hansen og Erik Follestad et veddemål. To måneder senere fikk Erik Follestad sjokkbeskjeden. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Helén Skogstad Vis mer

Samboere

- Men hverdagen blir ikke akkurat veldig preget av at han er en offentlig person, understreker Schistad.

- Neida, jeg ligger på sofaen og drar meg, og hun vasker tøy og klager litt på meg, så det er vanlig prosedyre, skyter Follestad inn, og røper samtidig at de to er blitt samboere.

De har nå bodd sammen i omtrent fire måneder, og trives godt med det.

BESVIMTE: Det er en dramatisk sesong av «71 grader nord kjendis». Vis mer

Bekreftet forholdet

Det var i slutten av november at 30-åringen bekreftet overfor VG at han hadde fått seg kjæreste. Da hadde de allerede vært sammen en stund.

- Ja, jeg har kjæreste. Det er ikke noen hemmelighet. Vi har vært sammen ganske lenge, vi, sa han da.

To uker før dette hadde Follestads «Spårtsklubben»-kollega, Mads Hansen (35), avslørt at den tidligere ishockeyspilleren hadde kjæreste.

I en episode av VGTV-programmet tok Hansen opp at en «venn av programmet» følger alle unntatt ham selv på Instagram. Han snakket da om Follestads kjæreste, Schistad.

«Iskrigerne»-profilen ringte så til kjæresten, som hevdet det var Follestad som hadde bedt henne om ikke å følge Hansen på Instagram.

I forkant av dette hadde paret delt flere bilder av hverandre på sine respektive sosiale medier-kontoer.

Ladet opp med fjelltur

Som nevnt er Follestad blant dem som i ukene framover kjemper om tittelen som «Norges tøffeste kjendis». Til Dagbladet forteller han at han ikke forberedte seg så mye.

- Jeg gikk en tur på Besseggen med kjæresten min, og det var forberedelsene, tror jeg, forteller han.

På Instagram delte han den gang et bilde av at han hadde fått gnagsår.

- Vi hadde jo fått skoene på forhånd, så jeg tenkte jeg skulle gå dem inn, men jeg hadde jo selvfølgelig fått for små sko, og kranglet meg over Besseggen der. Det var blytungt, sier han om oppladningen i fjellheimen.