Alana Thompson:

Viser fram kjæresten

Alana Thompson og kjæresten har datet i flere måneder.

IKKE SINGEL: Alana Thompson viser fram sin utkårede. Her var barnestjernen i 2018. Foto: Broadimage/REX/NTB
IKKE SINGEL: Alana Thompson viser fram sin utkårede. Her var barnestjernen i 2018. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en måned siden fikk «Honey Boo Boo»-stjernen Alana Thompson (16) internasjonal oppmerksomhet etter å ha vært forsidepike på Teen Vogue.

Barnestjernen, som så godt som vokste opp på skjermen, delte den gang flere bilder av seg selv, hvor hun nesten ikke var til å kjenne igjen. Nå er det imidlertid et helt annet bilde som sørger for overskrifter i tabloidpressen.

Det har kanskje gått hus forbi hos mange, men det siste halvåret har Alana datet Dralin Carswell. Fram til nå har hun imidlertid vernet forholdsvis godt om ham, men denne uken blir de såkalt Instagram-offisielle.

OFFISIELLE: Alana viste denne uken fram kjæresten. Bildet har i ettertid blitt fjernet. Foto: Skjermdump fra Instagram
OFFISIELLE: Alana viste denne uken fram kjæresten. Bildet har i ettertid blitt fjernet. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Mandag delte nemlig 16-åringen et bilde av seg selv og kjæresten, hvor de holder hender. Bildet har i ettertid blitt fjernet fra Instagram, men det vites foreløpig ikke hvorfor.

Dropper venner

Ett sted hun derimot har beholdt bildet av kjæresten, er på hennes private Facebook-profil. Der har Alana delt et bilde av de to mens kjæresten smiler bak henne.

KJÆRESTER: Dette bildet har Alana Thompson delt på Facebook. Foto: Skjermdump fra Facebook
KJÆRESTER: Dette bildet har Alana Thompson delt på Facebook. Foto: Skjermdump fra Facebook Vis mer

Da hun gjorde et større intervju med Teen Vogue nylig, var det tydelig at kjæresten betyr mye for henne. Den unge stjernen var nemlig svært ærlig om at hun ikke har særlig mange venner. Og det er det en grunn til, skriver PageSix.

- For å være ærlig, har jeg ikke mange venner i det hele tatt. Det er fordi jeg føler folk er så veldig sånn «herregud, jeg er venn med 'Honey Boo Boo'», sa hun, og fortsatte:

- Jeg stoler ikke på noen, så jeg har ingen venner.

HALVVERT VEKTA: June Shannon, bedre kjent som Mama June (37), ble kjent gjennom familiens reality-program «Here Comes Honey Boo Boo». I en ny serie skal hun avsløre sin nye kropp og livsstil, etter å ifølge barna hennes ha gått fra å veie 200 kilo til nærmere 70 på bare noen år. Video: Youtube / Entertainment Tonight Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer