Viser fram kroppen etter fødselen

Nå hylles Kim Kardashian (32) på sosiale medier.

SELFIE: Kim Kardashian la ut dette bildet av seg selv, et såkalt selfie, på Instagram i dag. «Uten filter», skrev den nybakte moren til bildet. Foto: Stella Pictures
SELFIE: Kim Kardashian la ut dette bildet av seg selv, et såkalt selfie, på Instagram i dag. «Uten filter», skrev den nybakte moren til bildet. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Fire måneder har gått siden den populære realitystjerna Kim Kardashian (32) ble mor for første gang.

Sammen med kjæresten Kanye West (36) fikk hun ei lita datter, som paret har valgt å gi det fengende navnet North West.

Vektkritikk 32-åringens kropp har i lang tid skapt overskrifter i media. Kardashian har blitt både hyllet og kritisert for sine flotte former, og har flere ganger snakket om forholdet til sin egen kropp.

Også under graviditeten så Kardashian seg nødt til å svare vektkritikerne:

- Jeg ser kommentarer fra mange om at jeg bare går i svarte klær, at jeg prøver å gjemme graviditeten og at jeg skammer meg over kroppen min. Det er helt hinsides tullete. Jeg har alltid gått i svart og jeg elsker det. Det er enkelt og fint. Men jeg går i hvitt og andre farger også. Mote er gøy og jeg elsker å eksperimentere, også når jeg er gravid, skreiv hun på sin egen blogg i mars.

Hylles av følgerne I dag tok hun tilsynelatende nok et oppgjør med kritikerne, ved å legge ut et bilde av seg selv iført lite annet enn en minimal body på Instagram.

Ti timer etter at bildet ble publisert, har det i skrivende stund samlet nær 650 000 «likes» og 55 000 kommentarer.

Flere hyller nå den nybakte moren for at hun viser fram kroppen sin, og legger igjen ord som «sexy», «perfekt» og «modig» under bildet.

«Jeg hadde elsket å ha en kropp som hennes, da hadde jeg også vist den stolt fram», skriver én bruker.

«Kim, du ser fantastisk ut til nettopp å ha født. Folk uten barn vil aldri forstå hvor mye arbeid som kreves for å få kroppen sin tilbake», skriver en annen.

Flere lurer også på hvordan hun har kommet i form etter fødselen. Det har Kardashian svar på tidligere, da en Twitter-følger lurte på det samme:

«Jeg har faktisk gått på Atkins-dietten og elsker det», skreiv hun på Twitter søndag.

FØRSTEGANGSFORELDRE: Kim Kardashian og Kanye West ble foreldre til lille North for fire måneder siden. Foto: Stella Pictures
FØRSTEGANGSFORELDRE: Kim Kardashian og Kanye West ble foreldre til lille North for fire måneder siden. Foto: Stella Pictures Vis mer