Jessie J:

Viser fram ny kjæreste

«Så slipper dere å gjemme dere i biler og bak busker», skriver popstjerna.

NYTT PAR: Jessie J viser stolt fram sin nye kjæreste i sosiale medier, og kommer samtidig med stikk til pressen for paparazzibilder. Foto: Privat / Instagram
NYTT PAR: Jessie J viser stolt fram sin nye kjæreste i sosiale medier, og kommer samtidig med stikk til pressen for paparazzibilder. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kjærligheten ville seg virkelig ikke for popstjerna Jessie J (32), hvis egentlige navn er Jessica Ellen Cornish, og skuespilleren Channing Tatum (40).

De skal likevel ha for forsøket. Romantikken mellom dem blomstret nemlig høsten 2018, men året etter ble det kjent at paret skulle ha gått hver til sitt. Bare én måned seinere kom imidlertid kontrabeskjeden om at de to turtelduene hadde funnet tilbake til hverandre.

I april i fjor ble det nok en gang meldt om brudd, men bare uker seinere ble det avkreftet da artisten hyllet kjæresten på bursdagen.

- Fortjener bedre

Men det skulle altså ikke vare. I oktober kom nyheten om at forholdet mellom Jessie J og Channing Tatum var historie. Og nå kan det faktisk se ut til at de er ferdig med hverandre - i hvert fall når det gjelder på det romantiske plan.

Tidligere denne uka delte hun nemlig flere bilder av sin nye utkårede, den amerikanske danseren og koreografen Max Pham Nguyen.

Nylig ble det spekulert heftig i utenlandsk presse på om de to var blitt et par, spesielt etter at det hadde blitt publisert bilder av dem sammen. Fram til nå har de derimot vært tause om hva som faktisk er ståa mellom dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer