I ET FORHOLD: Da Se og Hør inviterte til jubileumsfest nylig, ankom Hedda Kise sammen med sin nye kjæreste Mats Kristensen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
I ET FORHOLD: Da Se og Hør inviterte til jubileumsfest nylig, ankom Hedda Kise sammen med sin nye kjæreste Mats Kristensen. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Hedda Kise:

Viser fram sin nye kjæreste

- Vi har vært sammen siden sommeren.

TV 2-profil, kunstner og foredragsholder Hedda Kise (45) har gått gjennom tøffe perioder preget av sykdom og skilsmisse, men nå kan programlederen dele en gledelig nyhet.

På Se og Hørs jubileumsfest nylig dukket hun nemlig opp med en ny mann ved sin side.

PAR I HJERTER: Tv-profilen og foredragsholderen på Se og Hørs 40-årsfest sammen med sin nye kjæreste. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
PAR I HJERTER: Tv-profilen og foredragsholderen på Se og Hørs 40-årsfest sammen med sin nye kjæreste. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

Kise har funnet kjærligheten med lederutvikler og foredragsholder Mats Kristensen (44).

- Vi er begge foredragsholdere, og det var slik vi møttes. Vi har vært sammen siden sommeren, røper Kise til Se og Hør.

Møttes på jobb

I 2007 ble Kise operert for hjernesvulst, og har siden slitt med en god del smerter.

Likevel har hun alltid klart å snu det negative til noe positivt, noe hun snakker om i foredragene sine.

- Både Mats og jeg snakker mye om endring i livet, under foredragene våre. Privat har vi det morsomt sammen, og utfyller hverandre, sier hun.

Det var i februar for 11 år siden at legene oppdaget en svulst på Hedda Kises hjerne. Svulsten var godartet, men lå vanskelig plassert. Det måtte derfor to operasjoner til for å fjerne den, noe som førte til langvarig sykehusopphold.

I 2010 var hun imidlertid tilbake på skjermen igjen med programmet «Jenter på hjul».

Gode år i vente

Fra før har Kise fire døtre med eksmannen Lars Kittilsen (49), som hun var gift med fra 1998 til 2010.

Til KK fortalte firebarnsmoren i fjor at hun nå er klar for den beste tida i livet, og at hun tror hennes beste tiår blir nettopp mellom 44- og 54-årsalderen:

- Jeg har en ­følelse av at det blir mitt aller beste tiår. Nå har jeg lagt ti års mareritt bak meg. Det er ti år siden jeg fikk hjernesvulst. I over ett år var jeg på sykehus. I over ett år gjorde jeg alt for å få tilbake livet slik det var før. Jeg trente flere timer om dagen for å få språket og finmotorikken på plass igjen.

Nerver på parketten

Og på denne tiden i fjor viste 45-åringen at hun definitivt er tilbake i toppform. Det gjorde hun i TV 2s populære dansekonkurranse «Skal vi danse», der hun deltok sammen med dansepartner Ivo Havranek.

Da Se og Hør snakket med henne like etter premieren, røpet hun imidlertid at hun nesten gikk rett i bakken av nervøsitet under dansedebuten.

- Jeg er veldig fornøyd med tanke på hvor utrolig nervøs jeg ble. Det at barna mine og alle var her, fikk meg til å skjelve helt fryktelig. Jeg tenkte plutselig at «nå besvimer jeg». Jeg er fornøyd med at jeg klarte å gjennomføre dansen uten å svime av, for det var så nære på, sa hun.

Samtidig innrømmet hun at kroppen hennes hadde begynt å merke kjøret av hardtreningen, men påpekte at dansetreningen trolig ville gi langsiktige resultater.

- Men denne konkurransen kommer til å bli så utrolig bra for helsa mi, det merker jeg allerede. Jeg har mye smerter, men heldigvis ikke konstant lenger, slik det var før. Men nå som jeg har begynt å trene igjen, har det begynt å komme tilbake. Men det er jo på grunn av treningen: Å gå fra at jeg ikke trente i det hele tatt til å trene hver dag, da er det klart man kjenner det, sa Kise den gang.

Tv-profilen fikk dessverre et kort «Skal vi danse»-eventyr, da hun var den andre deltakeren som røk ut av konkurransen i fjor.