May Lisbeth Midtgård Myrvang:

Viser fram sin nye kjæreste

Etter tre år som singel har Lotto-May funnet sin nye drømmemann.

NY LYKKE: - Jeg er så lykkelig! stråler May Lisbeth Midtgård Myrvang, her med sin nye drømmemann, Terje Wibe, på ferie i Montenegro tidligere i sommer. Foto: Privat
NY LYKKE: - Jeg er så lykkelig! stråler May Lisbeth Midtgård Myrvang, her med sin nye drømmemann, Terje Wibe, på ferie i Montenegro tidligere i sommer. Foto: PrivatVis mer

Etter tre år som singel har Lotto-programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang (42) funnet kjærligheten.

Se og Hør kan avsløre at den Bærum-bosatte Nordfjord-kvinnen er blitt kjæreste med Terje Wibe (52), konsernsjef i programvareselskapet Mercell. Tidligere har han også vært administrerende direktør i Dagbladet.

May Lisbeth legger ikke skjul på at hun for tiden svever på rosa skyer.

AVSLØRER: Det er i ukens Se og Hør Lotto-Mays nye forhold blir gjort kjent. Faksimile: Se og Hør
AVSLØRER: Det er i ukens Se og Hør Lotto-Mays nye forhold blir gjort kjent. Faksimile: Se og Hør Vis mer

- Jeg føler meg heldig, landet og lykkelig. Terje er virkelig drømmemannen min, sier Myrvang til Se og Hør.

Brudd etter ti år

Paret møttes mens de satt hjemme på hver sin kant en lørdagskveld - med et glass rødvin og en mobil for hånden.

- Da vi møttes, ble det full klaff fra første stund. Begge to er superforelsket, sier Myrvang til bladet.

42-åringen var tidligere samboer med TV 2-journalist Knut Torgersruud jr. (44), som hun har døtrene Marielle (12), Milla (10) og Mathilde (5) med.

1. september 2016 gikk de ut med følgende melding: «Fra 10 år som kjærester til bare å være venner. Fokuset vårt framover er fortsatt å være gode forbilder til de tre fantastiske jentene våre. Mer er det ikke å si om dette akkurat nå, og det ber vi om forståelse for. Hilsen Knut & May Lisbeth».

LOTTO-VERTINNE: May Lisbeth Midtgård Myrvang har siden 2011 vært vertinne for Lotto-trekningene. Her er hun avbildet i 2014, da hun fikk gleden av å dele ut det som på daværende tidspunkt var den nest største gevinsten fra Norsk Tipping gjennom tidene. Foto: Norsk Tipping
LOTTO-VERTINNE: May Lisbeth Midtgård Myrvang har siden 2011 vært vertinne for Lotto-trekningene. Her er hun avbildet i 2014, da hun fikk gleden av å dele ut det som på daværende tidspunkt var den nest største gevinsten fra Norsk Tipping gjennom tidene. Foto: Norsk Tipping Vis mer

Klare krav

Året etter kunne TV-profilen, som også jobber som digital innholdsprodusent i Oslo Origo, avsløre overfor Se og Hør hvordan hun så for seg sin nye mann i livet.

- Et klart kriterium er at han er glad i barn. Han må ellers være snill, ærlig, initiativrik og like å ha det gøy. Han trenger ikke være handy, men må kunne lage mat! sa hun, og la til:

- For meg er det en superutfordring å lage mat sju dager på rad til barna og meg selv. Jeg er en «piffe-opp-Toro»- type, funker greit det, men jeg sier ikke nei takk til mye hjelp på kjøkkenet. Og ikke minst: Han må ikke være en røyker eller snuser. Da blir det ingen klining! slo hun klinkende klart fast.

I dag kan Myrvang fortelle at hun og hennes nye kjæreste utgjør et svært godt team.

- Jeg har fått mer en handyman enn matlager. Men jeg er blitt litt bedre på matlaging på disse åra, og Terje er en god assistent på kjøkkenet. Vi er generelt et utrolig bra team på det meste!