Chrissy Teigen og John Legend:

Viser fram sin nyfødte baby

- Feller gledestårer hver kveld.

BABYLYKKE: Chrissy Teigen og John Legend ble foreldre igjen sist uke. Nå røper de kjønn og navn. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB
BABYLYKKE: Chrissy Teigen og John Legend ble foreldre igjen sist uke. Nå røper de kjønn og navn. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB Vis mer
Publisert

I fjor sommer avslørte Chrissy Teigen (37) og ektemannen John Legend (44) at de ventet sitt tredje barn sammen.

Fra før av har de dattera Luna Simone (6) og sønnen Miles Theodore (4).

Gladnyheten kom to år etter at paret mistet sin ufødte sønn, Jack. Teigen ble den gang lagt inn på sykehuset med blødninger fra morkaka som endte med at babyen fikk for store komplikasjoner til å overleve.

Avslører kjønn og navn

Lykken var stor da paret ble gravide igjen og sist uke ble det kjent at Teigen hadde født. Den gang var den nybakte moren sparsom med detaljene, men torsdag røper hun både kjønnet og navnet på babyen.

«Hun er her! Esti Maxine Stephens - huset er travelt og familien kunne ikke vært lykkeligere», skriver hun blant annet på Instagram sammen med et bilde av de stolte søsknene som holder den lille jenta.

«Pappa feller gledestårer hver kveld over å se Luna og Miles så fulle av kjærlighet. Og jeg har lært at man fremdeles må bruke bleie selv om man har tatt keisersnitt!? Vi er lykksalige», står det videre.

John Legend deler det samme bildet på sin profil med følgende tekst:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer