Katie Price:

­Viser fram sitt «nye» utseende

Den britiske TV-profilen overrasker stadig med nye forandringer.

VISER FØLGERNE: Katie Price har 2,6 millioner følgere på Instagram, og tar de stadig med på skjønnhetsbehandlinger. Foto: Doug Peters/ Pa Photos/NTB
VISER FØLGERNE: Katie Price har 2,6 millioner følgere på Instagram, og tar de stadig med på skjønnhetsbehandlinger. Foto: Doug Peters/ Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere glamourmodellen og TV-profilen Katie Price (44) er ikke fremmed for å vekke oppsikt med enten utsagn eller elleville forandringer på utseendet.

Nå skaper Price overskrifter med nok en forandring.

«Hva gjør hun?»

Onsdag tok 44-åringen til Instagram for å ta med sine 2,6 millioner følgere på reisen til et nytt ytre, skriver Daily Mail.

Denne gangen ønsker Price å få «butterfly lips», eller «sommerfugl-lepper» på norsk. I tillegg ønsker briten å ta mer botox.

«Dere tenker sikkert «hva gjør hun?». Dagen har kommet for lepper og botox», skriver Price på Instagram Story.

STORT: Glamourmodellen Katie Price er ikke fremmed for å legge seg under kniven for å få utseendet hun ønsker. Nå har hun gjort det igjen, i søken om å få de største puppene i Storbritannia. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg bare elsker leppene mine».

Den nye forandringen kommer kort tid etter at Price annonserte at hun ønsker å få «de største brystene i Storbritannia».

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Den tidligere glamourmodellen har også gjennomgått en rekke kosmetiske operasjoner gjennom åra, blant annet en neseoperasjon, ansiktsløft, skalfasetter på tennene, fillers og botox.

I 2015, like før hun deltok i realitysuksessen «Celebrity Big Brother», gjennomgikk hun en mislykket brystoperasjon. Det førte til at Price fikk et hull i brystet, og implantatet stakk ut av brystet hennes.

Ønsker flere operasjoner

Da Price gjestet «Mark Dolan Tonight», fikk hun spørsmål om hun vurderte flere operasjoner.

«Herregud, det er en selvfølge, er det ikke? Hva tenker du? Så klart», svarte stjerna, ifølge Daily Mail.

Videre understrekte realityprofilen at hun gjør det for seg selv, og oppfordret samtidig fansen til å følge hennes eksempel.

AVHENGIG: Amber May har tatt åtte plastiske operasjoner og har et mål om å oppnå verdens største pupper. Bilder og video: Ambermaayy på Tiktok og Ambermayy_2 på Instagram. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Hvis det er noen der ute som vil operere puppene sine, gjør det for deg selv, ikke for noen andre eller for karrieren din.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer