Hertuginne Meghan og prins Harry:

Viser fram sønnen for første gang

Stolte foreldre delte første glimt av «Baby Sussex».

VISER FRAM SØNNEN: Da Meghan og Harry viste fram sønnen sin for første gang, fortalte de hvordan de siste dagene har vært for dem. Video: CNN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag morgen ble hertuginne Meghan (37) og prins Harrys (34) foreldre til sitt første barn. Nyheten ble delt med offentligheten rundt ti timer etter at deres sønn kom til verden, og fram til nå har både navn og bilde latt vente på seg.

I dag kunne derimot hertugparet gi verden og ivrige rojalister et glimt av vesle «Baby Sussex», som er det fjerde barnebarnet til prins Charles (70) og det åttende oldebarnet til dronning Elizabeth (93). Hertugparets sønn blir nummer sju i rekken til å arve den britiske tronen.

- Det er magisk og ganske flott, og nå har jeg verdens to beste karer her, så jeg er skikkelig lykkelig, sa hertuginnen stolt, og la til:

- Han har det søteste temperamentet. Han er så rolig. Han har vært som en drøm, så det har vært noen spesielle dager.

Ektemannen fulgte opp:

- Alle sier at babyer endrer seg masse på to uker. Utseendet hans endrer seg hver dag. Det er skikkelig flott. Vi er glade for å ha denne lille lykkeklumpen her.

- I himmelen

Få kjente til detaljene rundt fødselen av hertuginne Meghan (37) og prins Harrys (34) første barn. Det var rundt klokka 14.45 norsk tid at de første meldingene kom om at fødselen til Meghan var i gang. Etter at babynyheten var offentliggjort, møtte en særdeles begeistret og stolt prins Harry verdenspressen utenfor Windsor Castle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer