«Ex on the Beach» Norge:

Viser gruppesex i «Ex on the Beach»: - Har aldri sett noe drøyere

Ekspertene har delte meninger om den svært intime reality-seansen.

SEKSKANT: Realityprogrammet «Ex on the beach» sørger for å leve opp til skandalestempelet når fem jenter hopper til køys med én gutt. For drøy kost? Døm selv. Video: TVNorge / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter snart to tiår med reality-tv i norske hjem, er tv-sex muligens å anse som gammelt nytt. 2018 er riktignok året der programmer som «Big Brother» og «Paradise Hotel» brått møter konkurranse på skandalebarometeret.

Det er i kveldens episode av reality-nykommeren «Ex on the Beach» - et allerede til dels utskjelt tv-konsept - at tv-seerne blir vitne til en handling som trolig er hakket mer dristig enn det vi har sett tidligere.

Midt i en fuktig fest ender hele seks deltakere i samme seng, bestående av fem jenter og én gutt. Det er deltakerne Daniel Aakre Pedersen (26), Melina Johnsen (22), Malin Håvardsdotter Jensen (23), Rikke Isaksen (23), Marielle Kvernaas Efford (20) og Helene Hima (22) som deler den intime, og tidvis avkledde stunden (for ordens skyld, alle deltar frivillig).

- Ekstrem variant

For drøy kost? De lærde strides.

Dagbladets tv-anmelder, Christopher Pahle, mener vi er forbi tida der tv-sex kan stemples som særlig kontroversielt, uansett hvor mange som måtte være involvert.

- Dette er både drøyt og ikke drøyt. Gruppesex i «Ex on the Beach» er kanskje en ekstrem variant av det vi har sett tidligere, men tabuet om sex på tv er allerede brutt ned. Her har man bare skrudd opp volumknappen på låta, sier Pahle, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer