Prinsesse Eugenie:

Viser sønnen (1) for første gang

Prinsessen har så langt vernet godt om den lille gutten.

VARM GEST: Prinsesse Eugenie viste frem sønnen for første gang under feiringen av dronning Elizabeth. Her med søsteren prinsesse Beatrice. Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos/NTB
VARM GEST: Prinsesse Eugenie viste frem sønnen for første gang under feiringen av dronning Elizabeth. Her med søsteren prinsesse Beatrice. Foto: Dominic Lipinski/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

De siste dagene har «hele» verdens øyne vært rettet mot Storbritannia og feiringen av dronning Elizabeths (96) 70 år på tronen. Selv om monarken måtte avlyse sin deltakelse på mye av markeringen, feiret familien henne med brask og bram sammen med det britiske folk.

Enkelte av de kongelige har også delt private bilder fra feiringen i sosiale medier. Blant dem dronningens barnebarn, prinsesse Eugenie (32).

Takket bestemor

«Den mest perfekte dag å feire 70 år», skrev hun til flere bilder og en video av seg selv som så militærparaden, Trooping the Colour, med ektemannen Jack Brooksbank (36) og sønnen August (1).

Prinsessen, som er datter av prins Andrew (62) og Sarah Ferguson (62), har også delt et annet innlegg hvor hun takket bestemora for de 70 åra.

«Kunne ikke vært stoltere. Tusen takk, deres majestet, for 70 år med dedikasjon og uselviskhet. Vi elsker deg», skrev hun.

Stjal showet

Det er imidlertid det som i skrivende stund er Eugenies siste innlegg på Instagram som får flere til å sperre opp øynene. I fjor ble hun nemlig mor for første gang, da sønnen August kom til verden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer