Nicky Hilton Rothschild:

Viser sønnen for første gang

Nicky Hilton Rothschild deler det første bildet av familiens nyeste tilskudd.

TREBARNSMOR: Nicky Hilton Rothschild viser fram sin nyfødte sønn. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB
TREBARNSMOR: Nicky Hilton Rothschild viser fram sin nyfødte sønn. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Sommeren 2015 ga Nicky Hilton (38) sitt «ja» til James Rothschild (37) i et storslått bryllup i hjemmet til prins William (40) og hertuginne Kate (39) på Kensington Palace i London.

Ett år seinere kom dattera Lily-Grace Victoria (5) til verden, og halvannet år seinere ble hun storesøster da Theodora Teddy Marilyn (4) så dagens lys.

I januar delte paret nyheten om at de ventet sitt tredje barn sammen, og for to uker siden kom deres nyfødte sønn til verden.

SKJULTE MAGEN: I et intervju med Tone Damli fikk vi svar på hva hun hadde skjult for Rød Løper. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Kine Falch. Vis mer

«Vi er offisielt en gjeng på fem! Velkommen til verden, søte gutt. Mamma, pappa og storesøstre kunne ikke vært mer forelsket», skrev den nybakte trebarnsmora den gang.

Nå viser Hilton Rothschild endelig fram familiens nye tilskudd.

People er blant mediene som omtaler saken.

«Babylykke»

Torsdag deler stjerna to bilder av sønnen på Instagram. På det ene bildet hviler den lille gutten på moras bryst, mens hun slapper av i en hengekøye.

Til bildet skriver hun «Babylykke».

38-åringen har også delt et lignende bilde på Instagram-story. Navnet på familiens nyeste tilskudd er foreløpig ikke kjent.

STOR ALDERSFORSKJELL: Ekteparet Quran og Cheryl McCain har fått millioner av følgere på TikTok etter å ha delt kjærlige videoer fra forholdet. Nå har de også startet med OnlyFans. Video: Rød Løper Vis mer

- Vil være et eksempel

I 2020 åpnet Hilton-dattera opp om de mer utfordrende sidene av å være mor.

- Jeg tror alle mødre lider av mamma-skyldfølelse, sa hun den gang, og understrekte viktigheten med å gjøre ting man elsker.

- Ikke la barna dine ta fullstendig over livet ditt. Naviger mot den balansen og finn den balansen.

Hun innrømte den gang at hun føler på skyldfølelse når hun må forlate barna for å dra på jobbreise.

ELLE-festen: Sebastian Solberg og Nikoline Anundsen er klare for fest. Video: Luna Lea. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Men samtidig tenker jeg det er å være et godt eksempel for barna dine, om å jobbe med det du har lidenskap for. Jeg vil være et eksempel på det.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer