Jan Thomas og Christopher Mørch Husby:

- Visste ikke hva han gikk inn i

Jan Thomas (52) forteller åpenhjertig om bruddet med eksmannen Christopher Mørch Husby (30).

VAR GIFT: Det tidligere ekteparet Jan Thomas og Christopher Mørch Husby ble et par da sistnevnte bare var 19 år gammel. Nå snakker førstnevnte ut om forholdet og skilsmissen de gjennomgikk etter sju år som ektepar. Foto: Se og Hør
VAR GIFT: Det tidligere ekteparet Jan Thomas og Christopher Mørch Husby ble et par da sistnevnte bare var 19 år gammel. Nå snakker førstnevnte ut om forholdet og skilsmissen de gjennomgikk etter sju år som ektepar. Foto: Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mars 2015 kom nyheten om at kjendisstylist Jan Thomas (52) og hans daværende ektemann Christopher Mørch Husby (30) skulle skilles etter sju års ekteskap.

Duoen fikk enorm oppmerksomhet da de sto fram som et par i 2008. Mye av årsaken var at Mørch Husby den gang bare var 19 år gammel, noe 22 år eldre Jan Thomas måtte tåle overskrifter for. Aldersforskjellen ble blant annet harselert med i VGs populære animasjonsserie «Fanthomas».

Da 52-åringen nylig gjestet Ida Fladens (33) podkast, «Ida med hjertet i hånda», åpnet han seg blant annet om mediestormen de to sto i - gjennom sitt sju år lange ekteskap - og om hva som til slutt førte til at de skiltes som venner.

Enormt medietrykk

Paret ble først kjent da Mørch Husby ble hyret inn som assistent for den travle kjendisstylisten. De to utviklet følelser for hverandre, og ble raskt et par.

Selv om ryktene gikk, ventet de en stund med å uttale seg om forholdet til pressen. Interessen rundt paret, som på denne tiden begge figurerte i realityshowet «Fra Hollywood til Parkveien», var så voldsom at fotografene til og med møtte opp på Mørch Husbys skole, i håp om å få ham i tale.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer