Kristin Gjelsvik:

Visste ikke om konkursen

- Jeg ante ingenting.

- EN SMELL: Kristin Gjelsviks selskap gikk konkurs i 2017, noe hun fikk bred omtale for. Nå i ettertid skjønner hun ikke hvorfor konkursen ikke kom før. Foto: Andreas Fadum
- EN SMELL: Kristin Gjelsviks selskap gikk konkurs i 2017, noe hun fikk bred omtale for. Nå i ettertid skjønner hun ikke hvorfor konkursen ikke kom før. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel»-deltakelsen ble helt bevisst brukt som springbrett av Kristin Gjelsvik (32), som var med i serien i 2012.

Den gang var det Vida Lill Gausemel Berge (29) og Miguel Kristiansen (28) som stakk av med seieren, men Gjelsvik er likevel den som har holdt seg mest i rampelyset.

Akkurat det har både vært en fordel og en ulempe for henne økonomisk. Høsten 2013 opprettet hun selskapet Styleconnection AS, som fra 2014 drev med design av egne klær, egen nettbutikk og fysisk butikk i Oslo. Dette ble markedsført kraftig gjennom hennes egne kanaler i sosiale medier.

Etter fire år måtte hun derimot innse at prosjektet ikke lenger lot seg gjennomføre, og konkursen var et faktum. Det visste hun ikke om selv engang før hun plutselig var klistret ut over samtlige av landets nettaviser.

- Tøft

- Jeg fikk greie på min første konkursbegjæring gjennom Dagens Næringsliv. Hele trynet mitt var klistret ut over forsiden. Jeg ante ingenting, og hadde ikke fått beskjed om det. Å våkne til en sånn artikkel … Det er tøft, sier hun, og fortsetter:

- Du prøver å si til familie at «dette får jeg til, jeg fikser dette. Ikke bekymre dere». Og så bare «bam», nå kan alle med nettilgang lese at jeg er konkurs, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer