Morten Harket avslørt i «The Masked Singer UK»

- Visste ingenting

Tomine Harket er veldig overrasket over at faren hennes var «Vikingen» i britiske «Maskorama». Men hun hadde sine mistanker.

OVERRASKET: Tomine Harket er overrasket over at faren gjemte seg inni vikingkostymet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB
OVERRASKET: Tomine Harket er overrasket over at faren gjemte seg inni vikingkostymet. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tomine Harket sier til Dagbladet at hun akkurat har fått med seg nyheten om at «a-ha»-vokalisten Morten Harket (61) var med i «The Masked Singer UK».

- Herregud, så rått!! Elsker at pappa gjorde det her! Han er virkelig ikke typen til å gjøre noe sånt, så dette er bare drit rått!!, skriver hun i en SMS til Dagbladet.

- Jeg visste ingenting. Jeg har prøvd å si til han på telefon sånn «ja, hvordan var det i går på Masked Singer?». Og han bare: «Hva er det? Nå skjønner jeg ikke hva du mener». Og så forteller han om masse annet som har skjedd i stedet. Så fikk ikke noe ut av han, nei, sier hun.

Også tidligere i januar mistenkte hun at faren gjemte seg inni vikingkostymet.

- Jeg liker å tro at jeg kjenner igjen stemmen til min egen far. Det er en type vibrasjon i stemmen til pappa, som gjør at jeg tror det kan høres ut som han, sa hun til NRK.

De siste ukene har det versert heftige rykter om at Morten Harket deltar i den britiske utgaven av «Maskorama».

Rykteflommen ble ikke akkurat noe mindre etter at «Vikingen» - som folk har mistenkt at Harket har gjemt seg inni - sist helg framførte monsterhiten «Take On Me», som er en av gruppas mest kjente låter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer