Olivia Wilde:

Viste brystvortene

Skuespilleren gjør det igjen.

VISER SEG FRAM: Olivia Wilde er ikke redd for å vise fram litt hud på rød løper. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB
VISER SEG FRAM: Olivia Wilde er ikke redd for å vise fram litt hud på rød løper. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/NTB Vis mer
Publisert

Olivia Wilde (38) er blant de mange Hollywood-stjernene som stadig skaper overskrifter på grunn av dristige eller spesielle antrekk - nå gjør hun det igjen.

Tirsdag dukket skuespilleren opp på rød løper i forbindelse med prisutdelinga «People's Choice Awards» i California, og kjolen hun hadde valgt skapte raskt overskrifter i utenlandsk presse.

Gjennomsiktig

Page Six er blant mediene som har omtalt det noe lettkledde antrekket, og i artikkelen påpekes det at brystvortene synes og at stjerna bare har truse på seg under den gjennomsiktige, svarte kjolen.

DRISTIG: Olivia Wilde er ikke fremmed for å dukke opp i dristige antrekk på rød løper. Foto: Photo/Chris Pizzello/NTB
DRISTIG: Olivia Wilde er ikke fremmed for å dukke opp i dristige antrekk på rød løper. Foto: Photo/Chris Pizzello/NTB Vis mer

Bildene viser at Wilde stråler på rød løper, og hun ser tilsynelatende ut til å være både komfortabel og godt fornøyd med sitt eget antrekk.

SPYTT: Regissør Olivia Wilde åpnet opp om «spytte-gate» mellom Harry Styles og Chris Pine. The Late Show with Stephen Colbert kan ses på Pluto TV. Video: Pluto TV Vis mer

Ifølge E! Online, som beskriver det hele som en «undertøys-look», er kjolen fra Christian Dior.

DIOR: Olivia Wildes kjole skal være fra det eksklusive merket Christian Dior. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB
DIOR: Olivia Wildes kjole skal være fra det eksklusive merket Christian Dior. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/NTB Vis mer

Ikke første gang

Dette er imidlertid ikke første gang 38-åringen har på seg en kjole som viser fram brystvortene.

I oktober dukket hun opp på rød løper under «Academy Museum of Motion Pictures Gala» i Los Angeles - også da med en nokså gjennomsiktig kjole. Heller ikke den gang hadde hun på seg BH.

UTEN BH: Olivia Wilde droppet BH også da hun hadde på seg denne kjolen. Foto: REUTERS/David Swanson/NTB
UTEN BH: Olivia Wilde droppet BH også da hun hadde på seg denne kjolen. Foto: REUTERS/David Swanson/NTB Vis mer

De forrige kjolebildene ble for hard kost for enkelte medier, og skuespillerens brystvorter ble derfor sensurert.

UENIGE: Shia LaBeouf og Olivia Wilde har ulike meninger om hvorfor førstnevnte ikke lenger er med i Wilde sin film «Don’t Worry Darling». Wilde har tidligere hevdet at hun sparket LaBeouf fra filmen. Video: Instagram/@problematicfame. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Under utdelinga mottok 38-åringen pris for filmen «Don’t Worry Darling», i kategorien beste dramafilm. Det er Wilde som har regissert filmen og på rollelista finner man store navn som Harry Styles og Florence Pugh.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer