Chrissy Teigen:

Viste fram arrene

- Skal løfte dem til evig tid.

DELER MYE: Chrissy Teigen fjernet opererte brystene i fjor, og er ikke redd for å vise sine følgere arrene etter operasjonen. Her er hun avbildet på en konsert i California tidligere i år. Foto: Global Citizen / Shutterstock / NTB
DELER MYE: Chrissy Teigen fjernet opererte brystene i fjor, og er ikke redd for å vise sine følgere arrene etter operasjonen. Her er hun avbildet på en konsert i California tidligere i år. Foto: Global Citizen / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor ble det kjent at modell Chrissy Teigen (35) hadde gjort en brystoperasjon, der hun fikk fjernet implantatene hun tok da hun var 20 år gammel.

Tidligere i år, i forbindelse med valentinsdagen, valgte hun så å dele et svært ærlig bilde på Instagram-story for sine da 34 millioner følgere. Nå teller følgerskaren én million mer.

«Elsk deg selv»

På bildet poserte hun kliss naken, og man kunne tydelig se arr på kroppen hennes. På den ene hofta hadde hun også to plaster i kryss, som skyldtes en operasjon hun fikk utført tidligere samme måned.

Arrene på stjernas bryster skyldes en brystoperasjon hun gjorde i fjor, hvor hun fikk fjernet implantatene hun tok da hun var 20 år. Plasteret på magen skyldtes imidlertid en endometriose-operasjon hun fikk utført tidligere samme måned, i februar.

Endometriose er, ifølge Lommelegen, er en tilstand der endometrievev ligger feilplassert på andre steder i kroppen enn i livmora. Vanligvis på forskjellige steder i bukhulen, men i sjeldne tilfeller også andre steder i kroppen - som i lungene.

«Gledelig valentinsdag. Elsk deg selv!», skrev hun den gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer