SOM ERTERIS: Superparet Pete Davidson (24) og Ariana Grande (25) hadde åpenbart bare øyne for hverandre under nattens VMA-utdeling i New York. Foto: NTB Scanpix
SOM ERTERIS: Superparet Pete Davidson (24) og Ariana Grande (25) hadde åpenbart bare øyne for hverandre under nattens VMA-utdeling i New York. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ariana Grande og Pete Davidson:

Viste fram forloveden for første gang. Klinte til på den røde løperen

Ariana Grande og Pete Davidson stjal showet under nattas utdeling.

I natt var det duket for MTV Music Video Awards i New York, der en rekke verdensstjerner var på plass for å overvære den glamorøse begivenheten.

Dagen derpå er det ingen tvil om at popkometen Ariana Grande (25) står igjen som en av nattas store snakkiser.

Ikke bare stakk hun av med pris for årets beste poprelaterte musikkvideo (for låta «No Tears Left to Cry»), og leverte et forrykende sceneshow - den unge artisten sørget også for å skape overskrifter på den røpe løperen.

Smilte og kysset

Dette var nemlig første gang Grande hadde med seg kjæresten, komiker Pete Davidson (24), på et offentlig arrangement. Det velomtalte kjendisparet har vært kjærester siden mai, og har allerede rukket å røpe gifteplaner.

KYSS, KLAPP OG KLEM: Ariana Grande og Pete Davidson så ikke ut til å få nok av hverandre på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
KYSS, KLAPP OG KLEM: Ariana Grande og Pete Davidson så ikke ut til å få nok av hverandre på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grande og Davidson så ut til å ha bare ha øyne for hverandre da de poserte i blitsregnet, og klinte like greit til foran det oppmøtte pressekorpset.

Etter hvert som de romantiske og smått klissete bildene har nådd internett, er det for øvrig flere som har bitt seg merke i en spesiell detalj.

Magasinet Elle er blant dem som skriver om armbåndet på Davidsons høyre hånd - der en såvidt kan skimte bokstavkombinasjonen «AGD».

- Bokstavene står trolig for Ariana Grande-Davidson, navnet Ariana har sagt at hun vil ta når hun og Pete gifter seg. Mange fans har altså lagt merke til dette, skriver magasinet.

- Lot Ariana skinne

Selv om det mystiske armbåndet har fått mange til å spekulere på om paret allerede er smidd i hymens lenker, forsikret Grande, i et intervju med radiostasjonen Beats 1 fredag, at bryllupet er «mer enn fem måneder, men mindre enn fem år unna».

Det har derimot ikke stoppet internett fra å trekke sine konklusjoner.

GIFTEMÅL-SPEKULASJONER: Flere har bitt seg merke i armåndet Pete Davidson bar under nattens utdeling. Foto: NTB Scanpix
GIFTEMÅL-SPEKULASJONER: Flere har bitt seg merke i armåndet Pete Davidson bar under nattens utdeling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grande, som nylig slapp sitt fjerde album, var antrukket i en metallisk minikjole for nattas festligheter, kombinert med tilhørende støvletter og løst hår. Komikerkjæresten hadde derimot tonet ned stilen noe, og dukket opp i en hvit collegegenser med svart bukse.

- Pete lot Ariana skinne. Det er sånn en forlovede skal kle seg, konstaterer Elle.

Vanity Fair mener stjerneparet fortjener tittelen som «ballets konge og dronning» etter årets VMA-utdeling, og får ikke skrytt nok av Grande og Davidsons første opptreden sammen.

- De kysser foran kameraene, og alle hjerter gleder seg, skriver magasinet.

I GODT HUMØR: Ariana Grande og Pete Davidson spøkte og lo sammen foran fotografene. Foto: NTB Scanpix
I GODT HUMØR: Ariana Grande og Pete Davidson spøkte og lo sammen foran fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk kjoleslakt

Grande var ikke den eneste musikkstjernen som sikret oppmerksomhet på den røde løperen.

Også navn som Amber Rose (34), Nicki Minaj (35) og Blac Chyna (30) har skapt overskrifter, først og fremst for sine kreative antrekk.

Førstnevnte er ikke ukjent med å vise hud, og dukket like greit opp i en knallrød latex-body med matchende støvletter, stay-ups og pisk.

Se flere antrekk fra årets MTV VMAs her.