Gullruten 2018:

Viste fram kjæresten for første gang

- Vi har vært sammen lenge, avslører tv-kokken.

KJÆRLIGHET PÅ DEN RØDE LØPEREN: Truls Svendsen strålte sammen med kjæresten Charlotte, mens Eivind Hellstrøm kom sammen med kjæresten Anita. Foto: Andreas Fadum
KJÆRLIGHET PÅ DEN RØDE LØPEREN: Truls Svendsen strålte sammen med kjæresten Charlotte, mens Eivind Hellstrøm kom sammen med kjæresten Anita. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRIEGHALLEN (Dagbladet): I kveld er flere av landets tv-kjendiser samlet i Grieghallen i Bergen, for å delta under den årlige Gullruten-utdelingen.

Tv-profil Truls Svendsen (45) er nominert i to kategorier for programmet «Truls à la Hellstrøm». For anledningen hadde han med seg kjæresten, Charlotte Smith (30).

- Vi er sammen i kveld. Og ellers også da, stråler Svendsen og legger til:

- Vi gjør alt sammen, og da må vi også gjøre dette sammen. Det er kult at hun har lyst til å dele den gleden med meg.

VISER FREM KJÆRESTEN: Porgramleder og komiker Truls Svendsen hadde med seg kjæresten Charlotte Smith på den røde løperen før årets Gullruten-utdeling. Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno / Klipp: Ørjan Ryland Vis mer

Det var først i oktober at Svendsen avslørte at han har kjæreste, men overfor Dagbladet forklarer han at de har vært et par i omtrent to år.

- Han er ganske lik privat som på tv, men kanskje litt tøffere i virkeligheten, sier kjæresten lattermildt.

Ønsker seg barn

Svendsen avslørte at han hadde funnet lykken etter at han ble presentert som singel i et lengre intervju med Dagbladet Magasinet.

Det tok dermed ikke lang tid før tv-profilen selv reagerte med å vise frem kjæresten på Instagram.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skrev han i innlegget.

TANGERUDBAKKEN-VORS: Dagbladet ble med gjengen fra Tangerud borettslag på Gullruten-vors, for å høre om hva de gjør hvis de vinner - og hvilke kjendiser de helst vil møte. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

I intervjuet med Dagbladet Magasinet avslørte 45-åringen at han ønsker seg barn i framtida.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtida, sa han til avisen.

Viste fram hemmelig kjæreste

Truls Svendsen og Eyvind Hellstøm (69) har sammen vært å se i TV 2-programmet «Truls à la Hellstrøm», og kan altså stikke av med to priser under kveldens prisutdeling.

I likhet med Svendsen, kom heller ikke Hellstrøm alene på den røde løperen.

Han hadde med seg kjæresten Anita Rennan (38), som han inntil nå har holdt hemmelig for offentligheten. Han forklarer overfor Dagbladet at forholdet ikke er ferskt.

- Vi er kjærester. Vi har vært sammen lenge. Vi har jobbet sammen, reist sammen og gjort utrolig mye hyggelig sammen, sier 69-åringen til Dagbladet.

I BALANSE: Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm blir våte da de tester yoga på et surfebrett. Video: TV 2 Vis mer

- Fantastisk

I «Truls à la Hellstrøm» reiser de to tv-profilene sammen rundt om i verden, for å lage og spise mye forskjellig mat.

Svendsen har tidligere sagt at Hellstrøm har strammet opp matvanene hans.

- Jeg pleier å si at jeg skal gjøre så godt jeg kan. Men det får jeg ikke lov til å si. Da blir han forbannet. For Hellstrøm gjelder bare én ting: «Du skal overgå deg selv», har han sagt.

Hellstrøm legger ikke skjul på at han er svært spent på utfallet i kveldens prisutdeling.

- Vi er fire nominerte, så da er det 25 prosent sjanse. Det er jo fantastisk å bli nominert. Den som vinner, er veldig gode om de vinner framfor oss, sier Hellstrøm lattermild.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer