Paulina Porizkova:

Viste fram sin nye kjæreste

Supermodellen kom hånd i hånd med sin nye flamme på årets Oscar-utdeling.

NY KJÆRESTE: Supermodell Paulina Porizkova og manusforfatter Aaron Sorkin viste sin kjærlighet til hverandre på rød løper. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB
NY KJÆRESTE: Supermodell Paulina Porizkova og manusforfatter Aaron Sorkin viste sin kjærlighet til hverandre på rød løper. Foto: Chris Pizzello / Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til mandag går den 93. Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles. Årets utdeling er naturligvis preget av coronapandemien, og det er en svært nedtonet utgave som finner sted på togstasjonen Union Station, der festlighetene foregår i år.

Likevel strømmet kjendisene til den røde løperen i forkant av den prestisjetunge utdelingen - riktignok med god avstand. Hollywood-stjerner som Reese Witherspoon (45), Halle Berry (54), Amanda Seyfried (35), Margot Robbie (30) og Olivia Colman (47) strålte med overdådige og smakfulle antrekk.

Supermodellen Paulina Porizkova (56) var også å se på den røde løperen. Porizkova var en av verdens mest kjente modeller på 1980- og 1990-tallet, og ankom Oscar-utdelingen hånd i hånd med den amerikanske manusforfatteren Aaron Sorkin (59).

Rød løper-debut

Det har den siste tiden versert en rekke rykter om at duoen har blitt et par, og på årets Oscar-utdeling benyttet de muligheten til å vise fram sin kjærlighet for hverandre for første gang.

Supermodellen var kledd i en kledelig kjole i gull, mens Sorkin gikk for en tradisjonell dress.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer