Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Finalen i Eurovision Song Contest 2017:

Viste rumpa til hele Europa

En ivrig publikummer stormet scenen under Eurovision.

BLOTTER SEG: En mann løp opp på scenen da fjorårets MGP-vinner Jamala fremførte sin vinnerlåt «1994» under lørdagens MGP-finale i Kiev - så trakk han ned buksene og viste rumpa for millioner av seere. Video: NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For mange handler Eurovision om festen mer enn sangene. Det ble tydelig da en publikummer plutselig stormet scenen under årets finale i Kiev, Ukraina.

Det var da fjorårets vinner Jamala skulle fremføre hennes nye låt, «Zamanyly (They Decoyed)», at en mann løp opp på scena og dro ned buksa.

Den vågale publikummeren var iført Australias nasjonalflagg, sansynligvis hans hjemland. Han danset ivrig rundt sangeren, som ikke mistet fokuset. Han rakk også et lite rist på rumpa, før han kjapt bla jaget av scenen.

Saken fortsetter under tweeten.

- Han hadde ingen annen agenda enn å rive av seg penklærne foran Europa, sa NRK-kommentator Olav Viksmo-Slettan.

Det tok ikke lang tid før fansen på Twitter kastet seg over tastaturet. «Jeg antar at Australia ikke blir invitert tilbake neste år», skriver en. Ikke alle som bruker kapper er helter, skriver en annen.