Hertuginne Meghan:

Viste seg offentlig for første gang siden fødselen

På sitt første offisielle oppdrag i forbindelse med dronning Elizabeths bursdagsparade.

TILBAKE: Hertuginne Meghan viser seg for første gang for offentligheten etter at hun fødte Archie 6. mai. Her er hun med prins Harry i London i formiddag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år feires dronning Elizabeth (93) i en årlig bursdagsparade i Londons gater. I år falt markeringen på 6. juni, og det pleier å være tusener av briter som møter opp for å markere den folkekjære dronningens fødselsdag som var 21. april.

Fødselsdagsparaden har navnet «Trooping The Colour» og er en storslått feiring bestående av militær seremoni, salutt, korps og flyshow. Tanken bak paraden er å ære monarken.

Det er vanlig at hele den britiske kongefamilien deltar for å hedre monarken.

Under årets parade var det imidlertid knyttet mest spenning til hertugparet av Sussex - prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) som 6. mai ble foreldre for første gang til lille Archie.

Dette er nemlig hertuginnens første offentlige opptreden etter at sønnen kom til verden. I forkant var det knyttet usikkerhet til om hertuginne Meghan skulle delta på dagens feiring eller ikke, men nå er altå all tvil feid til side.

Første opptrden

Det var en smilende hertuginne ankom dronning Elizabeths bursdagsmarkering i bil i London lørdag formiddag. Ved sin side hadde hertuginnen prins Harry som i motsetning til sin kone for lengst har startet opp sine kongelige plikter igjen etter familieforøkelsen i mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer