Maria Stavang og Magnus Devold:

Viste seg offentlig for første gang

Det nyforelskede paret viste seg hånd i hånd på P3 Gull.

KJÆRESTER: Maria Stavang og Magnus Devold viste seg offentlig som par for første gang på P3 Gull. Der delte de ut pris sammen. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne helga er det duket for den åttende utgaven av P3 Gull-utdelingen. Flere norske artister hadde tatt turen til Deichmanske bibliotek i Oslo for å følge utdelingen, og for å ta imot priser.

I år ble utdelingen ledet av trioen Jonis Josef, Henrik Farley og Martin Lepperød, kjent fra P3-programmet «Karakter». Sistnevnte er også kjent fra «P3 Morgen».

Det var imidlertid ikke bare artister som hadde tatt turen. Også de som ga ut kveldens priser var naturligvis å se på scenen, deriblant ekteparet Jenny Skavlan og Thomas «Fingern» Gullestad og musikkduoen Madcon.

- En stor ære

Blant kveldens prisutdelere dukket også Norges nye superpar, Maria Stavang (25) og Magnus Devold (34), opp sammen. Det nyforelskede komikerparet viste seg dermed sammen offentlig for første gang.

De ankom nemlig scenen hånd i hånd, og vitset om at de var kjendisverdenens nye superpar.

- Det er en stor ære for oss å føye oss inn i rekken av kjendispar som får dele ut pris sammen her på P3 Gull, innledet Devold med.

- Ja, for vi er sammen, men vi kommer ikke til å gjøre noen store greie ut av det, la Stavang til, men hun og kjæresten holdt hender.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer