Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen:

Viste seg sammen etter kjæreste­avsløringen

Var i celebert selskap under fredsprisseremonien.

PAR I HJERTER: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen viste seg sammen i forbindelse med fredsprisseremonien i dag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
PAR I HJERTER: Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen viste seg sammen i forbindelse med fredsprisseremonien i dag. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden bekreftet Jan Fredrik Karlsen (45) - i form av en kjærlighetserklæring på Instagram - at han og Janne Formoe (43) har funnet tilbake til hverandre.

Dermed bekreftet han også det Se og Hør skrev i oktober om at paret er sammen for femte gang. Før kjærestehyllesten nådde offentligheten 1. desember, har derimot Karlsen og Formoe holdt kortene tett til brystet.

Mandag formiddag viste de to seg imidlertid sammen for første gang siden Karlsens kjærlighetserklæring. Det skjedde i forbindelse med fredsprisseremonien i Oslo rådhus. Paret ankom i god tid før selve arrangementet startet, og var i særdeles celebert selskap i salen.

Til stede var blant andre menneskerettighetsadvokaten Amal Clooney (40), som er gift med skuespiller George Clooney (57).

5. oktober ble det kjent at den unge irakiske kvinnen Nadia Murad Basee Taha (25) og den kongolesiske legen Denis Mukwege (63) er vinnerne av årets Nobels fredspris.

Førstnevnte ble tatt til fange av terrorgruppen IS i august 2014 sammen med 150 andre kvinner fra hjemstedet Kocho. Etter tre måneder med gjentatte voldtekter hver dag, klarte hun å rømme fra IS' sexslaveri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer