Viste sin kjærlighet på politikerfest

Hyllet Martin Kolberg.

PENT PAR: Hadia Tajik og Kristian Skard dukket opp sammen på 70-årsfeiringen til Martin Kolberg på Stortinget. De hadde ingen problemer med å vise sin kjærlighet for hverandre. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PENT PAR: Hadia Tajik og Kristian Skard dukket opp sammen på 70-årsfeiringen til Martin Kolberg på Stortinget. De hadde ingen problemer med å vise sin kjærlighet for hverandre. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i november at det ble kjent at Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik (35) var i et forhold med journalist Kristian Skard (47). De to fant tonen under en hagefest i sommer, og ble etter hvert et par.

Siden nyheten ble kjent, har de to vist seg fram ved en rekke anledninger. Blant annet var de sammen under utdelingen av Nobels fredspris, og for kort tid siden ble de observert i festlig lag på et utested i Strøget i Oslo, da Skard feiret sin bursdag.

Tirsdag ble de fotografert sammen igjen, da de deltok på feiringen av politikerlegenden Martin Kolbergs 70-årsdag på Stortinget.

- En hedersmann

Duoen så nyforelska ut under feiringen, og ble blant annet fotografert kyssende.

Sammen med kjæresten koste hun seg under arrangementet, kan hun fortelle i en kommentar til Dagbladet. Mye av det skyldtes mannen de hadde møtt opp for å feire.

- Martin Kolberg er en hedersmann, og det var en ære å få være toastmaster på den formelle markeringen av 70-årsdagen hans. Som partisekretær var han en sterk strateg, og i dag er han en vandrende påminnelse om at det er det som talerør for vanlige arbeidsfolk at Arbeiderpartiet vil finne sin suksess, skriver hun i en tekstmelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer