Elon Musk:

Viste sjeldent glimt av X Æ A-Xii

Tesla-gründeren hadde med seg sønnen i Zoom-presentasjon.

BRUDD: Grimes og Elon Musk kunngjorde for kort tid siden at de hadde gått fra hverandre. Foto: Chales Sykes/Invision/AP/NTB
BRUDD: Grimes og Elon Musk kunngjorde for kort tid siden at de hadde gått fra hverandre. Foto: Chales Sykes/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I fjor kunne Elon Musk (50) og hans daværende kjæreste Grimes (33) dele med verden at de ventet barn. Sønnen har fått det noe uvanlige navnet X Æ A-Xii, og har nå blitt over ett år gammel.

I september kunngjorde paret at de var gått fra hverandre etter tre år som kjærester.

- Vi er halvskilt, men elsker hverandre fremdeles, sees jevnlig og har en god tone, sa Musk den gang.

Det forhenværende paret har gitt noen sjeldne glimt av sønnen siden han ble født. Torsdag dukket han imidlertid opp på farens Zoom-møte, hvor Musk skulle gi en oppdatering på romselskapet SpaceX.

I videoen så man lille X smile og si «hei», og gjorde flere forsøk på å prate, mens han satt på fanget til sin smilende far. 50-åringen har selv lagt ut en snutt på Instagram.

Mens det ble jobbet med det tekniske under presentasjonen, blir imidlertid sønnen hentet, og han er tilsynelatende ikke fornøyd med å bli fjernet fra rampelyset, ser man i videoen.

Han setter nemlig i gang med å gråte på vei ut, mens Musk sier «unnskyld» - enten til sønnen eller til tilhørerne.

Musk og Grimes, hvis egentlige navn er Claire Elise Boucher, ble et par i 2018. Forholdet bekreftet de ved å stille opp sammen på den røde løperen under Met-gallaen samme år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer