Oscar 2022:

Viste støtte på rød løper

Det er endelig duket for årets største filmfest i Hollywood.

OSCAR: Vi følger spenningen fra Dolby Theatre i Hollywood gjennom natta. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag norsk tid er endelig store deler av Hollywood-eliten samlet i Los Angeles, når den 94. Oscar-utdelingen går av stabelen på Dolby Theatre.

I den anledning har flere av verdens største sjerner i kjent stil funnet fram finstasen, når de søndag kveld norsk tid pryder den røde løperen.

Flyktningstøtte

Jamie Lee Curtis viser tilsynelatende sin støtte til ukrainske flyktninger, som for tida kjemper for livet etter at Russland invaderte Ukraina.

Det kommer ikke tydelig fram på den røde løperen at det er nettopp Ukraina hun sikter til, men for tre dager siden delte hun et innlegg på Instagram det der står:

«Det har vært hjerteskjærende å se bølger av menneskeheten bli fortrengt av denne grisen og hans aggresjon. De er ikke alene, da det er mange griser og despoter og grusomme mennesker som regner ned hammerslag av vold og ødeleggelser. Disse flyktningene trenger VÅR HJELP».

Fra den røde løperen forklarer hun imidlertid at hun hedrer den nylig avdøde Betty White med antrekket sitt - designet av Stella McCartney.

- Brava, Renate

Gjengen i Norges Oscar-håp, «Verdens verste menneske», er også på plass på den røde løperen i kveld. Dermed gjør også Renate Reinsve sin debut på Oscar-løperen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer