Ryan Reynolds:

Vitset om Harry og Meghan

Klarte ikke å unngå å dra en spøk under det kongelige møtet.

PÅ BESØK: Kong Charles og dronning Camilla besøkte fredag Wrexham AFC. Her med klubbens eiere, skuespillere Ryan Reynolds (til venstre) og Rob McElhenney. Foto: AFP/NTB
PÅ BESØK: Kong Charles og dronning Camilla besøkte fredag Wrexham AFC. Her med klubbens eiere, skuespillere Ryan Reynolds (til venstre) og Rob McElhenney. Foto: AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2020 kjøpte de to skuespillerne Ryan Reynolds (46) og Rob McElhenney (45) opp den walisiske fotballklubben Wrexham AFC, til fleres store overraskelse.

Fredag fikk laget og Hollywood-eierne besøk av ingen ringere enn kong Charles (74) og dronning Camilla (75). Kongeparet var på besøk for å hilse på spillerne og ledelsen.

Ifølge The Telegraph ble møtet filmet av Disney+, som for tida lager en dokumentar om klubben. Derfor er det en stor mulighet for at kong Charles vil dukke opp i en dokumentar på en rivaliserende strømmetjeneste. Som kjent er kongens sønn for øyeblikket aktuell på Netflix med dokuserien «Harry & Meghan», som i likhet med Disney+ er en av verdens største strømmetjenester.

TIL KRIG: Netflixs dokumentar om prins Harry og hertuginne Meghan har fått sterke reaksjoner av flere. Kongehusekspert Caroline Vagle tror serien kan bidra til splid i familien. Reporter: Maja Walberg Klev Vis mer

Dermed var det trolig vanskelig å unngå å prate om elefanten i rommet, og ifølge The Telegraph skal Reynolds og McElhenney ha valgt å vitse om situasjonen.

- Jeg har aldri hørt om det, spøkte McElhenney og referte til dokumentaren, mens Reynolds la til at han ikke hadde sett den:

- Jeg har ikke sett den. Som en kanadier, og Rob snakker nok på vegne av amerikanere, er vi ikke gjennomsyret av kulturen slik de som er oppvokst i Storbritannia er.

Reynolds spøkte videre med at de begge hadde vært på kurs for å lære riktig kongelig etikette, og at han på ingen måte turte å gi en flaske gin som en velkomstgave til kongeparet.

GOD STEMNING: Latters satt løst for kong Charles under møtet med Ryan Reynolds. Foto: Pa Photos/NTB
GOD STEMNING: Latters satt løst for kong Charles under møtet med Ryan Reynolds. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer

- Jeg vil ikke konkurrere med den kongelige ginen. Det kan skape en interessekonflikt, tullet han.

Skuespilleren eier en andel av Aviation American Gin, mens Buckingham Palace i 2020 lanserte sin egen gin laget av botaniske stoffer fra slottshagen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer