STOD FOR OFFISIELL ÅPNING: Den 15 år gamle bloggeren Voe fikk æren av å stå for den offisielle åpningen av Telenors nye mobilnett. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET.
STOD FOR OFFISIELL ÅPNING: Den 15 år gamle bloggeren Voe fikk æren av å stå for den offisielle åpningen av Telenors nye mobilnett. Foto: Øistein Norum Monsen/DAGBLADET.Vis mer

«Voe» (15) tok over for syk statsråd

Superbloggeren stod for den offisielle åpningen av Telenors nye mobilnett.

(Dagbladet): Torsdag åpnet Telenor sitt nye mobilnett. Og for å markere satsingen hadde selskapet hentet inn superbloggeren Emilie «Voe» Nereng (15).

Bloggeren stod for den offisielle åpningen, noe hun selv syntes var et svært ærefullt oppdrag.

«I går fikk jeg tilbud om å være med på noe veldig morsomt, nemlig åpningen av Telenors nye mobilnettverk! Jeg skulle stå for åpningen (altså trykke på knapper for å få duppedittene til å funke, fancy), og jeg synes det var en ære å få gjøre dette,» skrev 15-åringen på bloggen sin torsdag formiddag.

Den populære bloggeren fikk kort tid i forveien spørsmål om å stå for åpningen, fordi det i utgangspunktet var meningen at en statsråd skulle innvie det nye mobilnettet.

Men kommunal- og regionalminister Liv Signe Navarsete ble syk, og dermed måtte Voe steppe inn i stedet.

Informasjonsdirektør i Telenor, Anders Krokan, sier til Kampanje, at «Voe» var en god kandidat fordi hun står for neste generasjons mobilbrukere.

- I en alder av 15 år er hun Norges mest kjente blogger. Hun står for den neste generasjons mobilbrukere, de som virkelig krever å være på nett alltid og overalt, sier han.

I januar sluttet «Voe» å blogge. Hun var på det tidspunktet Norges mest populære blogger.

«Å være på 1. plass bærer med seg mange goder. Men det bærer også med seg en stor og tung sekk med negative ting, som akkurat nå er altfor tung for meg å bære. Jeg har blitt sliten, rett og slett!» skrev hun som forklaring på valget om å slutte med bloggingen.

Men, heldigvis for alle «Voe»-fans, var 15-åringen tilbake med ny blogg allerede i april.

BLE SYK: Opprinnelig var det Liv Signe Navarsete som skulle stå for åpningen, men hun ble syk og måtte derfor trekke seg fra det ærefulle oppdraget. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
BLE SYK: Opprinnelig var det Liv Signe Navarsete som skulle stå for åpningen, men hun ble syk og måtte derfor trekke seg fra det ærefulle oppdraget. Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet Vis mer