Voe (17) er «folkets favoritt»-blogger

Tenåringsjenta har blogget seg til kjendisstatus.

(Dagbladet): Emilie Nereng (17), bedre kjent som bloggeren «Voe», ble mandag kveld kåret til hele Norges blogg-favoritt.

 Til Dagbladet fortalte hun at feiringa kommer til å bestå av matte-pugging hjemme i Hønefoss. 

Rørt til tårer Den populære bloggeren som går under navnet «Voe», ble så overrasket over å vinne at hun kjempet mot tårene da hun mottok prisen for «Folkets Favoritt» under kveldens Vixen Blog Awards.

- Herregud, jeg griner aldri men dette er helt utrolig. Jeg hadde aldri stått her hvis det ikke var for de fantastiske leserne mine, sa en gråtkvalt Nereng i takketalen.

«Voe» har hatt en av Norges mest leste blogger helt siden hun begynte å blogge. Hun var også blant finalistene som kjempet om årets kjendisblogg.

Den populære bloggeren syntes det var ekstra stas med akkurat denne prisen fordi det var leserne hennes som hadde stemt henne helt frem til seieren.

- For meg er dette den mest fantastiske kategorien fordi det betyr at det er leserne mine som har stemt så mye at jeg vant. Det gir meg så mye motivasjon og inspirasjon, sa en strålende fornøyd Nereng til Dagbladet.

Årets blogger Camilla Pihl gikk av med den, ifølge konfransier Lise Karlsnes, aller gjeveste prisen, nemlig Årets Blogger. Pihl hadde håpet at hun skulle vinne, men hadde på ingen måte forventet at hun skulle gå av med seieren i både kategorien Årets Kjendisblogg og Årets Blogger.

- Det er helt fantastisk å vinne prisen for Årets Blogger! Jeg klarer ikke helt å identifisere med med kjendisblogg-prisen, men det er helt fantastisk å vinne den også, fortalte hun til Dagbladet.

Snille lesere
Hatefulle kommentarer er ikke sjelden vare for populære bloggere, men Pihl forteller at hun er veldig fornøyd med sine lesere:

- Jeg tør nesten ikke si det høyt, for da tenker jeg det kommer, men det er veldig god stemning på bloggen min. Jeg tror jeg har Norges hyggeligste lesere, sa hun til Dagbladet.